No picu piegādātāja līdz pasaules spīdeklim. Kā pašlaik izskatās un ko dara deviņdesmito gadu kulta seriāla “Herkuless” spīdeklis Kevins Sorbo

Kevina stāvokļa cēlonis bija aneirisma. Televīzijas spīdeklim tika veikta operācija, taču viņš arī pēc tās jutās briesmīgi: Kevins cieta no nespēka, depresijas un panikas lēkmēm. Sorbo nolēma apturēt darbošanos “Herkulesā”  un pagarināja līgumu tikai uz gadu, tāpēc pēdējā sezonā ir tikai 6 sērijas

Bet veselības problēmas aktieri nelauza. Viņš nešķīrās no iecienītā fantāzijas žanra un vēlāk nospēlēja televīzijas seriālā “Andromeda” un projektā “Mytfica”.

Un Kevins nespēja pilnībā atvadīties arī no Herkulesa: 2010. gadā viņš šā varoņa lomu ierunāja datorspēlē “God of War 3”.

 

Sorbo atzīst, ka līdz šai dienai cieš no nervu darbības traucējumiem, ilgstošām sāpēm, periodiskas migrēnas un redzes pasliktināšanās. Bet Kevins ir pateicīgs par šo dzīves mācību, jo tā viņam ļāvusi saprast, ka patiesās vērtības ir ģimene un ticība Dievam.

Starp citu, ticība tagad patiešām aizņem milzīgu vietu Kevina dzīvē: no 2010. līdz 2016. gadam viņš spēlējis 6 reliģiskas ievirzes filmās, kuru pamatā ir Dieva tēma.

 

Lasi vēl:  Pilnmēness rīt, 21.janvārī: ļoti viegls veids kā šajā laikā piepildīt savu pašu, pašu kvēlāko vēlēšanos

 

62 gadus vecā Kevina karjera vēl nebūt nav beigusies. 2017. gadā viņš piedalījās seriālā “Supermeitene” (Supergirl”), bet 2018. gadā piedzīvojumu bērnu filmā “Delfīns Bērnijs” (“Dolphin Bernie”).

Tomēr patlaban Sorbo dod priekšroku mierīgākai un mazāk spraigai dzīve: viņš piedalās radošos vakaros un labprāt nodarbojas ar labdarību.

Leave a Comment