“Nezinu, vai pat spēšu tagad staigāt….” – pazīstamais latviešu fotogrāfs Sokolovs populārā izstādē piedzīvojis ko briesmīgu

Foto – ekrānuzņēmums

Šobrīd Starptautiskajā izstāžu hallē “Ķīpsalā” no 5. līdz 7.aprīlim norisinās izstāde “Outdoor Riga”, kurā, kā jau katru gadu, apmeklētājus sagaida dažādi pārsteigumi.

Šo izstādi apmeklējis arī Latvijā pazīstamais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Tiesa, tur viņš piedzīvojis ko tādu, ka tagad citiem iesaka – mukt uzreiz prom.

“Outdoor” izstādes parasti ir veltītas visdažādākajiem āra aktivitāšu un brīvā laika pavadīšanas veidu produktiem un aprīkojumam. Šādas izstādes parasti ietver dažādas teltis, kempinga aprīkojumu, dārza mēbeles un aksesuārus, grilēšanas un piknika piederumus, velosipēdus, motociklus, kvadraciklus, dažādu sporta inventāru, kā arī citus ar āra aktivitātēm saistītus produktus.

Šāda veida izstādes bieži vien tiek organizētas ar mērķi iepazīstināt apmeklētājus ar jaunākajām tendencēm un inovācijām produktu tirgū, kā arī veicināt veselīgu dzīvesveidu un brīvā laika pavadīšanu dabā.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Arī pazīstamais fotogrāfs to apmeklējis, un vēlāk ierakstījis atsauksmi socvietnē “Facebook” – tiesa, viņa apmeklējums pašās beigās izvērtās pavisam, pavisam citādi, nekā viņš varētu būt iedomājies.

Tu esi mierīgs vai nemierīgs? Ātrs un jautrs personības tests

Foto – ekrānuzņēmums

Kas tad īsti notika?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment