Nežēlīgas nesaskaņas: 2 zodiaka zīmes tuvākajās dienās skars dziļas dvēseles mokas

Astrologi noteikuši zodiaka zīmes, kuras jau tuvākajās oktobra dienās tiks ievilktas dvēseles moku bedrē. Divu zodiaka zīmju pārstāvjiem zvaigznes paredz nežēlīgas likteņa nesaskaņas.

Šie nelaimīgie saskarsies ar virkni nepatīkamu pārsteigumu, bet pats Visums viņiem aizvērs visus ceļus uz panākumiem un laimi. Nāksies pacīnīties par savu vietu un nepalaist garām iespēju cīnīties.

Vērsis

 

Melnā svītra ienāks Vēršu ceļā. Oktobrī šīs zīmes pārstāvjiem ir iespēja nomainīt dzīvesvietu vai var nākties zaudēt darbu. Dažiem cilvēkiem šajā procesā var nākties saskarties ar noslēpumainiem vai dīvainiem apstākļiem.

Pastāv iespēja pārdzīvot garīgo krīzi, kas var radīt veselības problēmas. Ir vērts atlaist visas negatīvās domas un noskaņoties tikai uz labo, pat ja nekas neizdodas. Šo periodu vajag vienkārši pārdzīvot, lai nesakrātu kaudzi problēmu nākotnei.

 

Vēzis

Vēžiem oktobrī iespējami negatīvi brīži, un tie būs saistīti ar ģimeni. Var rasties konflikti, lieli strīdi darba vai laulātā darbību dēļ. Karjerā gaidāmas grūtības arī emocionālā stāvokļa dēļ.

 

Lasi vēl: Leģendārā Vanga minējusi zodiaka zīmes, kam 2023.gads būs veiksmīgākais pēdējā desmitgadē. Raugi, varbūt esi laimīgo vidū!

Ar nekustamā īpašuma iegādi saistītie mērķi var neizdoties. Nav izslēgti konflikti ar otro pusi, kas var novest līdz pat šķiršanās. Šajā periodā ir vērts izvairīties no jebkādām nepatīkamām situācijām, bet, ja tās rodas, tad neeskalējiet situāciju, bet vienkārši uztraucieties par to klusi un mierīgi, jo drīz viss atrisināsies pats no sevis.

 

Leave a Comment