Neveiksme pilnīgi pielips pie šiem zodiaka zīmju pārstāvjiem visu nākošo nedēļu

Neveiksmes reizēm piemeklē mūs visus. Citus vairāk, citus mazāk. Diemžēl šiem zodiaku zīmju pārstāvjiem neveiksme vienmēr ir blakus. Tā tas ir iekārtots. Un šis attiecas uz nākošo nedēļu. Laika posmā no 26.septembra līdz pat 2.oktobrim. 

Vēzis

Tu ļoti smagi pārdzīvo neveiksmes un esi no tiem cilvēkiem, kuri var sevī ieslēgties dēļ vienas ķibeles, kura ar tevi ir notikusi. Paskaties uz dzīvi ar pozitīvām acīm un tu ieraudzīsi, ka patiesībā nav tik traki kā tev liekas.

Nākošā nedēļa būs laiks, kad atvērt acis un ieskatīties neveiksmei tieši sejā. Tu ar visu lieliski pratīsi tikt galā. Atliek tikai tev raudzīties uz katru dienu kā uz kaut ko īpašu, tad viss nokārtosies.

 

Ūdensvīrs

Neveiksmes tevi vajā, jo tu uzskati ka spēj visu kaut patiesībā tā nemaz nav. Nemāni sevi un atver acis un palūkojies apkārt sev. Tu nespēj iemācīties darīt pilnīgi visu.

Lasi vēl: Latvijas infektologs skarbi un tieši izsakās par gaidāmo Covid-19 vilni Latvijā drīzumā: ”Grūti pateikt”

Šī iemesla dēļ tevi vajā neveiksme, jo vienkārši tu uzņemies pārāk lielus darbus, kurus nespēj izdarīt. Nākošā nedēļa ir laiks, kad veltīt laiku tikai sev un atpūsties.

Lai uzlabotu veselību, tev jāizveido sabalansēta ēdienkarte, papildinot to ar dārzeņiem un augļiem. Bet garas pastaigas svaigā gaisā kļūs par patiesiem palīgiem tavas labsajūtas uzlabošanā.

Turpini lasīt nākošajā lapā

Leave a Comment