Nepatīkama ziņa visiem ”Lidl” klientiem! Šis var ietekmēt pilnīgi katru no mums

Mazumtirdzniecības uzņēmums SIA “Lidl Latvija” paziņojis, ka nākamgad paaugstinās algas visiem saviem darbiniekiem, kā rezultātā algu fondā palielināsies par 2,5 miljoniem eiro, liecina aģentūrai sniegtais uzņēmuma paziņojums.

Nākamajā gadā tiks palielināts atalgojums no 7% līdz 10% darbiniekiem, kuri strādā Lidl veikalos, loģistikas centros un birojos. Reģionālajos veikalos darbiniekiem sākuma bruto stundas darba samaksa tiks paaugstināta līdz sešiem eiro, savukārt Rīgas un tuvākās apkārtnes veikalos tā tiks paaugstināta līdz 6,5 eiro.

Vienlaikus līdz 7,2 eiro tiks palielināta sākotnējā bruto stundas alga “Lidl” loģistikas centrā strādājošajiem.

Oficiāli deklarēts, ka “Lidl Latvija” iepriekšējā fiskālajā gadā, laika posmā no 2022.gada 1.marta līdz kārtējā gada 28.februārim, sasniedza 442,378 miljonu eiro apgrozījumu.

Lasi vēl: Tuvākajās stundās Latviju pāršalks ļoti briesmīgi laikapstākļi! Autovadītājiem jābūt gataviem!

Tas ir būtisks pieaugums – 4,4 reizes, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, kā arī būtiski samazinājušies uzņēmuma zaudējumi 3,847 miljonu eiro apmērā. Šobrīd Lidl kopumā pārvalda 26 veikalus 12 pilsētās visā Latvijā.

“Lidl” ir vācu pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmums, kas pazīstams ar zemām cenām un plašu produkcijas klāstu. Uzņēmums ir ieguvis popularitāti vairākās valstīs un piedāvā plašu produktu izvēli, ieskaitot svaigu produkciju, gaļu, piena produktus, maizi, konservētos produktus un daudz ko citu.

 

 

Leave a Comment