Nekavējoties atbrīvojies no šīm lietām mājoklī, citādi iedzīvosies nabadzībā un slimībās. Tu neticēsi, bet tas ir pavisam nopietni!

6. Liels skaits fotoalbumu ar pagātnes fotogrāfijām (pat ja šajās fotogrāfijas esi redzams arī tu un tavas pašreizējās ģimenes locekļi)

7. Dāvanas, kuras tev nepatika kopš pasniegšanas brīža, bet tu tās tik un tā glabā.

8. Piemiņas lietas, kas saglabājušās no iepriekšējām tavas ģimenes paaudzēm.

9. Nauda, ​​kas tiek glabāta dažādās mājokļa vietās. Nauda jātur krājkasītē, kas vienmēr stāv vienā un tajā pašā vietā, vai maciņos, kurus arī labāk visu laiku likt vienā un tajā pašā vietā.

10. Nepatīkami aromāti.

11. Mākslīgie augi.

 

12. Pašdarinātas dāvanas, pat tās, kas saņemtas no tiem, ar kuriem tev ir lieliskas attiecības. (tas gan neattiecas uz veltēm, ko dāvinājuši ģimenes locekļi, kuri pastāvīgi dzīvo kopā ar tevi). Šādām dāvanām ir spēcīga svešā enerģija. Birojā tās var pozitīvi ietekmēt tavas darbspējas, nevis tavu personīgo enerģiju!. Savukārt sveša enerģija, ko ilgstoši glabājušas mājas sienas, kļūst ļoti negatīva.

13. Caurumi, plaisas, bojājumi mājokļa teritorijā.

14. Veclaicīgas svētlietas, tostarp krustiņi, ikonas, par kuru izcelsmi tev nav precīzu ziņu.

Dzīvojamo telpu enerģija ir tikpat individuāla kā cilvēka personīgā enerģija.

Mājas sienās savijas to cilvēku enerģijas, kuri bieži uzturas attiecīgajā miteklī. Tie atnes enerģiju un paņem enerģiju.

Māja ir dzīvs enerģijas organisms. Tā ir vieta, kurā katru dienu mūsu enerģija izpaužas, atjaunojas un tiek tērēta visintensīvāk.

Mājas enerģija ir svarīga mūsu garīgajai veselībai, fiziskajai labsajūtai, attiecībām, karjerai un labklājībai.

Lasi vēl: Nozīmīgi: Ko iedzīvotājiem no 1.marta ņemt vērā par gada ienākumu deklarāciju to iesniedzot?

Pietiek ar nelielu korekciju mājas telpā un mēs iegūsim fenomenālas, globālas un sen kārotas pārmaiņas dzīvē.

Tāpēc – lai veiktu izmaiņas tev svarīgās dzīves jomās, izveido sava mājokļa enerģētisko karti, izmantojot fotogrāfijas un īstenojot atbilstošu korekciju plānu. Tici man, caur savas mājas enerģiju tu vari ne tikai atbrīvoties no veselības problēmām, bet arī iegūt augstāku labklājības līmeni.

Ja tev patika šis raksts, laipni lūgts dalīties ar to sociālajos tīklos!

 

Leave a Comment