Nekad nedariet šo ar mirušo radinieku fotogrāfijām: kļūda, kuru pieļauj visi

Cilvēki ļoti dažādi rīkojas ar savu mirušo radinieku fotogrāfijām. Daži no tām mājās izveido sava veida altāri. Bet citi, tieši pretēji, no tām atbrīvojas vai paslēpj kaut kur labi tālu. Pastāstīsim, kā pareizi rīkoties ar mirušo cilvēku fotogrāfijām.

Katrs cilvēks atšķirīgi reaģē uz mirušo radinieku vai mīļoto cilvēku aiziešanu viņsaulē. Kāds pa visu māju izvieto šo cilvēku fotogrāfijas, lai saglabātu viņus mūžīgā piemiņā, reizēm pat sarunājas ar šiem attēliem. Šāda rīcība rada sajūtu, ka radinieks atrodas līdzās.

Tiesa, gan ezotēriķi un ekstrasensi apgalvo, ka tā rīkoties kategoriski nedrīkst. Mirušo cilvēku fotogrāfijas pašas par sevi nes mirušu enerģētiku, bet tas nerada nekādas briesmas dzīvajiem.

Pavisam cita lieta ir, ja cilvēks sāk komunicēt ar mirušo radinieku fotogrāfijām. Ezotēriķi ir pārliecināti, ka tādā veidā cilvēks pats sev piesaista nelaimi.

Lasi vēl: Bricis paziņo, kuri novadi var sagaidīt vakarā un naktī lielgraudu krusu; Latgale turies!

Pēc viņu domām, nemitīga sarunāšanās ar mirušo tuvinieku fotogrāfijām atver portālu uz citu pasauli. Tādās situācijās cilvēki var sākt dzirdēt dīvainus trokšņus, soļus un pat redzēt siluetus. Visas šīs paranormālās izpausmes vistiešākā mērā var padarīt cilvēku traku.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment