Nekad nedari šīs lietas mājās, citādi neizvairīsies no skandāliem un nabadzības. Ielāgo, un dzīvosi cepuri kuldams!

Pirms neilga laika no savas mīļotās vecmāmiņas, tautas gudrību zinātājas, uzzināju, ko nedrīkst darīt mājās, ja vēlies izvairīties no nabadzības un skandāliem.

Kā izrādījās, es pastāvīgi pārkāpu šos aizliegumus, kad vēl biju precējies. Varbūt tāpēc manā mājā valdīja pastāvīgi strīdi un attiecības ar bijušo sievu nebija veiksmīgas? Tagad es tādas kļūdas nepieļauju. Un tev arī neiesaku!

Ko es vairs nedaru mājās, lai izvairītos no skandāliem un nabadzības?

Saskaņā ar tautas gudrībām ir lietas, ko nedrīkst darīt sava mājokļa sienās. Pretējā gadījumā mēs paši provocējam ķīviņus ar radiniekiem, piesaistot sev nabadzību un nepatikšanas.

 

Izpildi šo testu: 

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

 

Bet mūsu senči par to daudz zināja. Lūk, ko viņi nekad nedarīja savā mājoklī:

Vārda diena priekšlaicīgi netika svinēta. Saskaņā ar tautas gudrību tā bija slikta zīme un varēja piesaistīt nopietnas sl*i*m*as dzīvē un pat saīsināt to.

Priekšteči neteica sliktus vārdus, skatoties spogulī. Spogulis ir mistisks objekts, kas savieno cilvēku ar viņpasauli. Tas var ienest mūsu dzīvē labu vai ļaunu. Senči to zināja.

Viņi ticēja, ka viss, ko sakām, skatoties uz savu atspulgu, var piepildīties. Piemēram, tev nevajadzētu saukt sevi par neveiksminieku vai krokodilu. Nedod dievs, tas var piepildīties!

Mūsu senči negulēja spoguļa priekšā. Tiek uzskatīts, ka aizspogulija atņem mums dzīves spēkus. Starp citu, tev nevajadzētu arī tīksmināties par savu atsoulgu spogulī pēc saulrieta.

Turklāt mūsu priekšteči nepsveica cits citu dzimšanas dienā pirms laika. Saskaņā ar senu leģendu cilvēkam jau dzimšanas brīdī ir eņģelis. Eņģelis aizsargā savu aizbilstamo visu mūžu. Bet, ja tevi apsveic pirms laika, neredzamais aizbildnis var apvainoties. Un, šādi rīkojoties, mēs arī atņemam jubilāram veselību.

Lasi vēl: Merilina Kerro iepriecina: 2024. gada marta sākums nesīs prieku un laimi 4 zodiaka zīmēm

Senči nešuva drēbes un pogas, ja apģērbs bija viņiem mugurā, jo saskaņā ar ticējumu, šujot apģērbu, kas ir tev mugurā, var zaudēt atmiņu. Lai tā nenotiktu, pirms kaut ko lāpīt, nenovelkot apģērbu, vajadzētu iebāzt mutē diegu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment