Neizsakāma nelaime Latvijā: pirms divām dienām pazudusi nepilngadīga meitenīte; izskan arī versija

Pirms divām dienām soctīklus pāršalca skumja ziņa, par kādas mazas meitenītes pazušanu, tepat Latvijā. 11 gadus vecā meitenīte izgājusi no mājas un līdz pat šim brīdim nav zināma viņas atrašanās vieta.

Pēc Valsts policijas sniegtās informācijas Ilūkstē pazudusi nepilngadīga meitene. Ir aizdomas, ka meitene iespējams noslīkusi upē. Šobrīd notiek aktīvi meklēšanas darbi. Tiek izmantots arī bezpilota gaisa kuģis jeb drons.

Diemžēl meitenīti līdz šim nav izdevies atrast. Arī šodien, 17.janvārī notiek aktīvi meklēšanas darbi. Tika pieaicināti ūdenslīdēji.

Soctīklos ir pieejama šāda informācija: ”15.janvārī pēcpusdienā Ilūkstē pazuda 2012.gadā dzimusi meitene. Viņus sauc Maribella. Viņa bija ģērbusies melnā jakā, tumšās biksēs, ziemas zābakos un brūnā cepurē. Apmēram 120 cm gara”.

Komentāros tiek norādīts, ka kāds cilvēks redzējis, ka meitenīte ielūzusi ledū, taču Valsts policija šo informāciju nav apstiprinājusi vai noliegusi. 

Ja kādam ir kāda informācija par viņas atrašanās vietu, lūdzu ziņojiet policijai. Valsts policija sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu veic aktīvu pazudušā bērna meklēšanu.

Lūdzu, aplūkojiet attēlu un ja esat redzējuši šo meitenīti nekavējoties zvaniet policijai.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes daudz ko piedzīvos 2023. gada janvāra beigās

 

Leave a Comment