Nedēļas nogale būs traka: sinoptiķi ir krasi mainījuši prognozi 27.-28. aprīlim

Meteorologi ir paziņojuši par laika prognožu izmaiņām šai nedēļas nogalē, 27. un 28. aprīlī. Pēc ekspertu domām, sestdiena un svētdiena mums burtiski dāvās gaismu. Un šāds trakums būs vērojams daudzviet.

Pēc sinoptiķu domām, visdažādākajos Eiropas nostūros drīzumā izveidosies krasi laikapstākļi.

Kamēr vienā pusē būs vērojams nopietns atdzišana un faktiski ziemas atgriešanās, citā termometru stabiņi gāzis jaunus rekordus.

Tā, piemēram, nedēļas beigās laika apstākļu trakums iestāsies Eiropas vidienē. Strauja sasilšana tur sākās tieši no šīs nedēļas otrās puses, kā rezultātā temperatūra paaugstinājās līdz 20 grādiem pēc Celsija.

Mūsdienu pieaugušām sievietēm ir daudz izdevīgāk dzīvot vienatnē nekā kopā ar vīrieti – un ir viens labākais attiecību risinājums 

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Un nedēļas nogalē sasilšana sasniegs neprātīgu līmeni. Sestdien temperatūra sasniegs 27 grādus virs nulles, kas nozīmē, ka daudzviet Eiropā būs īsta vasara.

Tomēr nākamajā dienā temperatūra pazemināsies par septiņiem grādiem, un nākamajā nedēļā rādītāji noslīdēs zem plus desmit, un dažviet būs pat sals.

Lasi vēl: “Latvijas valsts ceļi” paziņo svarīgu ziņu Latvijas šoferīšiem! Tas ir būtiski!

Austrumeiropas daļā, gluži pretēji, nedēļas nogalē atgriezīsies ziema. Jo īpaši Baltijas valstīs pastāv liela varbūtība, ka svētdienas rītu klās sniegs.

Tā rezultātā daudzviet var izveidoties pat aptuveni sešus centimetrus augsta sniega sega. Šā gada 27. un 28. aprīlī būs auksti un ziemīgi, un nekas neliecinās, ka ir otrais pavasara mēnesis.

Paralēli tam vietām Austrumeiropā būs trakas atmosfēras spiediena svārstības, kā arī lietusgāzes, kas izlies vairāk nekā pusi no aprīļa mēneša nokrišņu normas.

Bet ko mums stāsta Latvijas sinoptiķi uz tuvāko laiku? Lūkosim tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment