Nebūs tāda novada Latvijā, ko tas neskars: “Latvijas Pasts” nāk klajā ar jaunu ziņojumu, kas ietekmēs ikvienu Latvijas iedzīvotāju

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījumā “Panorāma” ziņots, ka “Latvijas Pasts” paredz atstāt visas 116 pasta nodaļas, un tiekot paredzēts, ka tiem pastniekiem un nodaļu operatoriem, kuru darba vietas tiks slēgtas, vietā tiks piedāvāts darbs citviet vai arī būs iespēja pārkvalificēties. Kā uzsvēra raidījumā – īpaši aktuāli tas esot tiem cilvēkiem, kas plāno drīzumā doties pensijā.

“Latvijas Pasta” Nodaļu un piegādes daļas vadītājs Mārtiņš Liepiņš stāstīja, ka jaunais plāns paredzot, ka būs apmēram 120 nodaļas. Nodaļu pārklājums jau tuvā nākotnē būšot daudz pārdomātāks, un iepriecināja tos, kas bažījās – nebūšot tādu novadu, kuros nebūs pasta nodaļas.

Šo plānu esot akceptējusi arī Satiksmes ministrija. Un šobrīd, pavisam droši ir zināms, ka no 120 nodaļām, pavisam noteikti slēgtas netiks 116 nodaļas. Tomēr daļa darbinieku darbu zaudēs, tomēr precīzi, cik būs šādu cilvēku, “Latvijas Pasta” vadība raidījumam neatklāja.

Lasi vēl: “Tas sāksies 9. aprīlī un ilgs nedēļu.” Meteorologi sniedza negaidītu prognozi

Nākamajā nedēļā “Latvijas Pasta” vadība plāno tikties ar pašvaldību vadītājiem, kā arī nozares ministrijām, lai vienotos par tālāko rīcību.

Foto – ekrānuzņēmums

Atgādināsim, ka iepriekš jau tika vēstīts, ka “Latvijas Pasts” šogad plānoja slēgt 105 no 176 pasta nodaļām, taču sabiedrības asās kritikas dēļ šis plāns tika apturēts.

Leave a Comment