Naudas tests: izvēlies attēlu un uzzini, ko nesīs 2023. gada vidus

Pirms izdarīt izvēli, nedaudz ieelpo un izelpo, nomierina prātu un domas. Uzdodiet sev jautājumu: “Ko es varu sagaidīt 2023. gadā savā finanšu jomā?”

Pēc tam izvēlies vienu no attēliem un izlasi ko tas nozīmē.

 

TAURENIS

Jūs esat izvēlējies Tauriņu – skaistuma un pārvērtību simbolu. Ja jūsu darbs ir saistīts ar šāda veida aktivitātēm – tas var būt skaistumkopšanas salons, sporta klubs, svētku organizēšana, dizaina un modes industrija utt., tad tā ir ļoti laba zīme.

Tevi gaida jauni ienesīgi līgumi, darījumi, ienākumu pieaugums un peļņas pieaugums. Ja tavs darbs nav saistīts ar šīm jomām, tad Butterfly iesaka vairāk laika veltīt sevis kopšanai, iespējams, vēlies mainīt frizūru, pierakstīties uz sporta zāli, trenēties – tas viss palīdzēs piesaistīt naudu tavā dzīvē.

Tāpat derēs atbrīvoties no visa nevajadzīgā un nebūtiskā, sakopt savu māju un darbu, ieskauj sevi ar skaistām lietām un, protams, labi, ja tavā darba vietā būs tauriņa bilde vai statuete .

DELFĪNS

Jūs esat izvēlējies delfīnu – ātruma, mīlestības un garīgās izaugsmes simbolu. Ja jūsu darbs ir saistīts ar šiem jēdzieniem, es jūs apsveicu, gads kļūs par vienu no veiksmīgākajiem materiālajā ziņā, taču ir svarīgi atcerēties, ka finanses un materiālā labklājība jums nāk tikai tad, ja neaizmirstiet par šīs pasaules garīgā sastāvdaļa.

 

Lasi vēl: Pasliktinājies veselības stāvoklis: 77 gadus vecajam režisoram konstatēts slimības skarto orgānu zonu pieaugums

 

Visums vēlas atgādināt, ka nauda ir tikai instruments, nevis pašmērķis. Tava izvēle var liecināt arī par to, ka tavas aktivitātes var mainīties – drīzumā tu vari saņemt negaidītu piedāvājumu, kuram no pirmā acu uzmetiena nav nekāda sakara ar to, ko dari, taču tas tev var pavērt durvis uz pavisam citu realitāti.

Ieteicams vairāk laika veltīt meditācijai, labdarības darbiem, vairāk laika pavadīt dabā, un tas viss palīdzēs ceļā uz ienākumu palielināšanu.

 

Turpini skatīt pārējās divas nozīmes nākošajā lapā

Leave a Comment