Kāpēc Kristīna Orbakaite zaudēja Borisa Moisejeva mantojumu; viens no Moisejeva īpašumiem atrodas Jūrmalā

Dziedātājs Boriss Moisejevs savu trīsistabu dzīvokli Jūrmalā savulaik novēlēja Kristīnai Orbakaitei. Tomēr slavenība nevarēja noslēgt mantojuma tiesības, jo izrādījās, ka Moisejevs visu savu īpašumu nodeva koncerta direktoram Sergejam Gorokam. 

Kā Orbakaite plāno rīkoties šajā situācijā, netiek ziņots. Taču agrāk kļuva zināms, ka Moisejeva brālis, kurš dzīvo Kanādā, grasās iesūdzēt Goroku tiesā par dziedātāja īpašumu.

68 gadu vecumā mūžībā devies Krievijā populārais dziedātājs un horeogrāfs Boriss Moisejevs.

Atgādinām, ka Boriss Moisejevs nomira pagājušā gada septembrī no trešā insulta sekām.

Līdz pēdējām dienām Moisejevs bija kopā ar savu režisoru Sergeju Goroku. Tajā laikā Moisejevs vairs neuzstājās ar koncertiem, nedarbojās televīzijas programmās un dzīvoja diezgan noslēgti .

Radošā uzplaukuma laikā Moisejevs varēja labi nopelnīt un iegūt lielu daudzumu īpašuma. Piemēram, bez dzīvokļiem Maskavā un Jūrmalā viņam ir arī dzīvoklis Bulgārijā piekrastē. Moisejeva kaimiņi tur ir Filips Kirkorovs un Lera Kudrjavceva.

Lasi vēl: 66 gadu vecumā mūžībā devies izcils rakstnieks un scenārists: ”Šorīt 8 no rīta viņš mūs pameta”

Tomēr šo aktīvu diez vai var uzskatīt par ļoti ienesīgu. Moisejevs pēdējos gados nemaksāja par komunālo dzīvokli un nodokļus, tāpēc izaudzis pieklājīgs parāds, kura summa var pārsniegt īpašuma vērtību.

Leave a Comment