Naudas tests: izvēlies attēlu un uzzini, ko nesīs 2023. gada vidus

PUTNS

Jūs esat izvēlējies Putnu – putnu visā pasaulē – Dievu vēstnesi un vēlmju piepildījuma simbolu . Jūs esat uzklausīts! Lai ko jūs darītu, veiksme šogad būs jūsu pusē.

Putns palīdzēs jums atrast pareizo ceļu uz jūsu finansiālo sapni. It īpaši, ja nodarbojies ar radošumu, vides jautājumiem vai tavas aktivitātes ir saistītas ar uguni. Grūti laiki paliek aiz muguras, pienācis laiks platai baltai svītrai.

Mēģiniet, ieklausieties savā iekšējā balsī, tas jums palīdzēja vairāk nekā vienu reizi, tas jums palīdzēs tagad. Būs daudz priekšlikumu, vēl vairāk iespēju – tavs uzdevums nav izklīst, bet gan koncentrēties uz to, kas patiešām ir interesants un atbilst tavām vērtībām.

Lai nomierinātu putnu, izrādiet interesi par vidi un laipnību pret visu dzīvi uz šīs planētas.

 

ZIRGS

Jūs esat izvēlējies zirgu – slavas, veiksmes, sociālā statusa pieauguma simbolu . Īpaši labi, ja esi publiska persona vai grasies par tādu kļūt, Zirgs patronizē arī visas sabiedriski nozīmīgas profesijas, arī skolotājus un ārstus.

Jaunais gads pavērs iespējas karjeras izaugsmei, dos daudz spēka un enerģijas ieceru īstenošanai – tas viss palīdzēs pacelt ienākumus citā līmenī. Būs labi, ja tev ir kāds hobijs, kas saistīts ar radošumu – šīs enerģijas tev ir vajadzīgas, jo tās palīdz palielināt tavu finansiālo potenciālu.

 

Lasi vēl: Kāpēc mājā nevar turēt žāvētu ziedus, ziedu pušķus: ko tas nozīmē un kā no tā atbrīvoties

 

Ja jums ir materiāla vēlme, tad ir liela varbūtība, ka tā piepildīsies ziemā. Tas notiks, lai jūs noticētu sev, tikai ir svarīgi kaut ko darīt lietas labā, nevis sēdēt un gaidīt, kad viss izdosies pats no sevis.

Leave a Comment