Naudas mēnesis: dažām zodiaka zīmēm vairāk kā citām būs iespēja palielināt ienākumus

Novembris būs ļoti labvēlīgs priekš dažām zodiaka zīmēm, jo veiksme būs viņu pusē, un viņi nopelnīs nesliktu naudu.

Vairumam cilvēku viens no pašiem izplatītākajiem stresa un problēmu iemesliem ir saistīts ar finansiālām saistībām, naudu.

Iespējams, oktobris nav nesis finansiālu izaugsmi, taču dažu astroloģisku zīmju gadījumā novembris to kompensē, īpaši tiem, kas šajā jomā sagaida kādas pozitīvas pārmaiņas.

Apskatīsim, kuras zodiaka zīmes šomēnes tiks aplaimotas ar finansiālu veiksmi.

Mežāzis

Mežāzis, novembris tavas zodiaka zīmes pārstāvjiem būs viens no bezrūpīgākajiem mēnešiem, kurā nebūs nekāda stresa. Pirmie divi rudens mēneši, protams, tev nebija tie labākie, taču par to visu tu saņemsi vairāk nekā kompensāciju.

Jo īpaši tas apstāklis, ka lielākā daļa planētu atrodas Skorpionā, rada labvēlīgus apstākļus tavai finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Mēs zinām, kāds tu esi darbaholiķis, un beigu beigās tavas pūles tiks atalgotas, jo, iespējams, tu saņemsi paaugstinājumu, ko esi gaidījis darbā, vai arī parādīsies jauns amats ar lielāku atalgojumu. Nekautrējies par to paziņot, jo šajā mēnesī visi ir tavā pusē.

Taču ap 8. novembri tev jābūt īpaši uzmanīgam, jo Mēness aptumsums Vērša un Skorpiona zīmē var radīt īslaicīgus traucējumus gan profesionālajā, gan personīgajā sfērā, taču tas būs tikai īslaicīgi!

Labākais laiks, lai iegūtu savu sapņu darbu vai pat izlemtu sākt jaunu, ir mēneša beigās, jo īpaši 24. novembrī, jo tad Jauns Mēness Strēlnieka zīmē pabeigs savu darbu un atnesīs labvēlīgu ietekmi.

 

Vēzis

Vēži noteikti sūdzēsies, jo viņi cieta un smagi strādāja gan vasaras pirmajā pusē, gan pirmajos divos rudens mēnešos. Tomēr novembris ir īpaši dāsns dažām zīmēm, un jo īpaši attiecībā ar Vēzi, tāpēc tas “izārstēs” visu šo garīgo nogurumu un nesīs veiksmi un labklājību gan finansiāli, gan personiski.

Protams, tāpat kā Mežāži, tu, diemžēl, nepaliksi pilnmēness aptumsuma neskarts 8. novembrī. Un ap šo datumu tu patiesībā vari vairāk ciest garīgā un mentālā līmenī.

Neskatoties uz to, bažām nav pamata, jo tā ir tikai 2–3 dienu problēma, un, galvenais, ir būt labā garīgā stāvoklī, lai visas radušās problēmas varētu ātri pārvarēt.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm 2023. gads būs notikumiem ļoti bagāts un izvērtīsies par atmiņā paliekošu gadu

No 10. līdz 16. novembrim tev ir ideāls periods. Šajā laikā tu vari sagaidīt piemaksu darbā. Turklāt pieaugs iespēja tikt pie kārotās laimīgās loterijas biļetes, par kuru tik ilgi sapņoji.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment