”Nauda kritīs no gaisa”: Pāvels Globa paredz, ka 2023. gadā trīs zodiaka zīmes var negaidīti kļūt bagātas

Svari

Nākamais gads Svariem būs bagāts, nekas viņiem nebūs neiespējams, pat loterijas sniegs lielus laimestus. Svari varēs viegli laimēt džekpotu, vai iegūt lielu mantojumu, kuru būs novēlējis pilnīgi nepazīstams radinieks.

Visu 2023. gadu Svari peldēsies greznībā un dzīvos tā, it kā viņiem piederētu visa planēta, vismaz visa tās bagātā daļa. Grūti precīzi pateikt, pie kā Svarus novedīs viņu pēkšņā bagātība, taču tas, ka viss būs tikai uz labu, ir nepārprotami!

 

Zivis

2023. gada bagātākās veiksminieces ir Zivis. Protams, šīs zīmes pārstāvji ir pelnījuši savu grūti izcīnīto laimi! Jau janvāris parādīs, ka Zivīm sākas pilnīgi jauna dzīve ar jaunu kārtību, jauniem mērķiem un uzdevumiem, ar jaunām iespējām.

Lasi vēl: Skumja ziņa: Rīgā vīrietis mirst mīklainos apstākļos, ārsti ierodoties konstatē viņa nāvi

Gados jaunākās Zivis veiksmīgi apprecēsies, vecākas sievietes atradīs savu mūža darbu ar neticamiem ienākumiem, kas arī sagādās prieku. Zivju zīmē dzimušie vīrieši izcels džekpotu savā darbā, iegūs jaunu amatu vai atvērs personīgo biznesu, visu gadu viņi spīdēs ar saviem talantiem un sasniegs visu, ko vēlas!

 

COMMENTS

Leave a Comment