Natālija ātrāk atgriezās no darba, bet dzīvokļa dušā viņa pārsteidza nepazīstamu sievieti; Par galarezultātu Pļavniekos runāja vēl ilgi

Tad es paņēmu uz grīdas izkaisītās drēbes un iemetu tās mājas koridorā. Es paņēmu no virtuves smagāko pannu un pieklājīgi palūdzu neuzticīgo vīru un viņa kundzi pamest manu dzīvokli. Viņš neuzdrošinājās man atteikt.

Tā bija īsta izrāde par prieku diviem pa kāpnēm nākošajiem puišiem, no kuriem viens mēģināja nofotografēt  meiteni viņas telefonā, bet viņa viņu ātri atvairīja. Viņai jau tā bija grūta diena  …

– Protams, man bija paveicies, ka sajaucu maiņas! – Natālija vakarā pastāstīja savai draudzenei, kuru viņa uzaicināja pie sevis, jo tik un tā bija nopirkusi dzērienu.

– Tā bija mana brīvdiena! Tas, protams, bija žēl, bet, ja godīgi, es neesmu īsti sarūgtināta. Pat ja aizmirstam neuzticību, es melotu, ja teiktu, ka attiecības bija izdevušās… Nākamnedēļ es grasos iesniegt šķiršanās pieteikumu. Es izšķiedu trīs savas dzīves gadus ar šo visu… Vismaz mums nav atvases. Es biju pietiekami gudra. Pastāsti man, kāds vīrietis vedīs sev līdzi uz mājām citu sievieti?!

Natālijas dzīve pēc tam ļoti mainījās, kad viņa negaidot pieķēra savu vīru ar citu sievieti. Šis negaidītais  notikums izrādījās jaunas dzīves sākums viņai.

Natālija ieguva dziļāku sapratni par to, cik svarīgi ir ne tikai atklāt patiesību, bet arī pilnībā to izprast, lai varētu atgūt savu dzīves virzību un atjaunot sevi.

Aunam šodien vajadzētu riskēt, bet Vēzim ļoti svarīga diena; Dienas horoskops 17. jūnijam visām Zodiaka zīmēm

Leave a Comment