Mūziķa Mika Dukura dzīvē skarbs un nepatīkams pavērsiens; atbalstītāji steidz mierināt

Miks sociālajos tīklos ievietoja melnu fotogrāfiju ar parakstu: “2023. gada 12. maijs. Tas nav beidzies, kamēr tas nav beidzies. Un dažreiz tas ir vajadzīgs. Jo tas ir labi.” Viņš noslēdz ziņu, iekļaujot atsauces: jauna nodaļa, amatpersona, šķiršanās, pateicība, virzība uz priekšu un gaidāmā turpinājuma gaidas.

Plaši atzīts, ka pēc šķiršanās Dukurs ātri vien saskārās ar jaunatklātu simpātijas pret Endiju Kalniņu, ievērojamu pašmāju influenceri un uzņēmēju, ko sociālo mediju platformās pazīst ar alias Kalendy.

Jau iepriekš ziņots, ka Dukurs savu lēmumu šķirties no sievas un bērnu mātes publiskojis ar sociālo mediju platformām. Dukurs atklāja, ka doma par šķiršanos viņu kopīgā ceļojuma laikā vairākkārt iešāvusi prātā.

Šķiršanās biežums laulībās var atšķirties atkarībā no daudziem faktoriem, tai skaitā kultūras, reliģiskiem apsvērumiem, sociālekonomiskajiem apstākļiem un cilvēku personīgajiem izvēlēm. Vispārēji runājot, šķiršanās biežums ir palielinājies daudzās valstīs pēdējā gadsimta laikā.

 

Statistikas dati par laulību šķiršanas biežumu bieži tiek apkopoti valstu statistikas iestādēs vai citās pētniecības organizācijās. Šie dati var mainīties atkarībā no valsts un laika perioda. Pārsvarā šķiršanās biežums var svārstīties no 20% līdz 50% atkarībā no konkrētās valsts un tās sociālekonomiskās situācijas.

Lasi vēl: ”Latvijas pasts” izziņo ļoti fantastiskus jaunumus, gan klientiem, gan pārējiem iedzīvotājiem! Tas ir tas, ko gaidījām!

Lasi vēl : Aleksandra Šepa pareģojums! Šīm 3 Zīmēm tuvākajās divās nedēļās sagaidāma milzīga veiksme!

Ir svarīgi ņemt vērā, ka laulības ilgums, šķiršanās biežums un citi faktori var atšķirties atkarībā no dažādiem demogrāfiskajiem un kultūras aspektiem. Vienotas un vispārējas atbildes uz šo jautājumu nav, jo tas ir ļoti atkarīgs no konkrētā konteksta.

 

Leave a Comment