Mūžībā devies talantīgs aktieris; viņš aizsaulē devās 16.februārī, bet ģimene par to ziņo tikai tagad

Cienījamā vecumā, 89 gadu vecumā, mūžībā devies talantīgs, pozitīvs aktieris, kurš bieži bija redzēts dažādās filmās un seriālos. Viņš savu darbu darīja ar prieku un mīlestību. 

89 gadu vecumā Sanktpēterburgā miris Krievijas godātais mākslinieks Oļegs Belovs. Aktieris mūžībā aizgāja 16.februārī, taču tas kļuva zināms tikai tagad.

Oļegs Belovs absolvējis LGITMiK, bijis aktieris kinostudijā Lenfilm un Ļeņingradas kinoaktieru teātra studijā. Viņa talants bija zināms arī ārpus valsts robežām.

Viņš daudz filmējies filmās – gan galvenajās lomās, gan epizodēs, atkal un atkal radot spilgtus un pārliecinošus tēlus. Viņš šo darbu darīja no vistīrākās sirds un dvēseles.

Lasi vēl: Viņi brauks ar laimes ratiem: trīs zodiaka zīmes, kuras martā apklās veiksmes un bagātības straume

Skatītāji atcerējās viņu par darbu filmās: “Baltais vējrādītājs”, “Atsaiste”, “Zaļās ķēdes”, “Mīlestības pavasaris”, “Par tiem, kurus mīlu un atceros”, “Strogoffs”, “Aizejot – ej prom” ”, “Pie jūrniekiem jautājumu nav”, “Šarlotes kaklarota”, “Par caurlaidi”, “Musketieri pēc divdesmit gadiem”, “Nacionālās drošības aģents”, “Sasisto lukturu iela”, “Sklifosovskis” u.c.

 

Leave a Comment