Četri sieviešu vārdi, kas nes laimi. Pat dižāki astrologi uzskata, ka šie vārdi sevī ietver milzīgu enerģiju

Runā, ka cilvēka vārds var būtiski ietekmēt viņa likteni, un ne tikai uz labo pusi. Taču ir arī tādi sieviešu vārdi, kas, pēc ekspertu novērojumiem, apveltīti ar īpašu enerģiju un priecē to īpašnieču dzīvi. Lūk, četri laimīgi sieviešu vārdi, kas papildināti ar interesantiem faktiem.

 

Olga

Šis vārds nozīmē “gaiša” un “svēta”. Tas sniedz meitenei neatkarību un apņēmību, kā arī padara laimīgu viņas likteni. Olgai citu palīdzība nav vajadzīga, viņa spēj iet savu ceļu un gūt panākumus.

Galu galā dāmas ar šo vārdu vienmēr paļaujas tikai uz sevi. Spilgts piemērs tam ir kņaziene Olga, pirmā krievu kristiete un valdniece, kas bija apveltīta stingru gribu.

 

Elēna

Šis sieviešu vārds grieķu valodā nozīmē “uguns”, “gaisma” vai “lāpa”. Elēna sevī nes labestību un mīlestību, viņa ir dzīvespriecīga un uzlādē visus apkārtējos ar pozitīvismu.

Lasi vēl: “Ģimenē ir rakstīts dzīvot bagāti”: šīm zodiaka zīmēm nebūs problēmu ar naudu

Tajā pašā laikā Elēna spēj sagrozīt galvu jebkuram vīrietim, apburot viņu ar savu skaistumu un trauslumu. Bet viņas sirsnība un spēja saprasties ar jebkuru cilvēku ļoti palīdz gūt panākumus dzīvē.

 

Nākošos vārdu skati tālāk

Leave a Comment