Mūžībā devies izcils mūziķis; diemžēl viņa ģimene tikai tagad ir gatava šo ziņu pasniegt visiem pārējiem

Mūžībā devies talantīgs mūziķis, grupas līderis. Tomēr ģimenes locekļi tikai tagad ir gatavi atklāt šīs ziņas sabiedrībai un viņa atbalstītājiem. 

Skumja ziņa: Vilko Džonsons (īstā vārdā Džons Pīters Vilkinsons), britu rokgrupas Dr. Feelgood ģitārists, miris pirmdien, 21. novembrī, 75 gadu vecumā. Ziņas tika apstiprinātas ziņojumā, kas ievietots Džonsona sociālo tīklu kontos.

Lasi arī: Vanga esot izteikusi arī prognozi par Ukrainu un likteni, kas viņus sagaida – lūk kāda ir zinātāju interpretācija

“Ar ļoti smagu sirdi mēs izsakām šo paziņojumu Vilko ģimenes un grupas vārdā,” teikts tekstā. “Paldies, ka cienāt mūziķa ģimenes privātumu šajā grūtajā laikā, un paldies, ka sniedzāt tik milzīgu atbalstu visā Vilko neticamajā dzīvē.”

Vilko Džonsons dzimis Kanvejā, Eseksā, Anglijā, un ieguvis bakalaura grādu angļu valodā un literatūrā Universitātē Ņūkāslā pie Tainas.

 

Pavadījis kādu laiku, ceļojot pa Indiju, viņš atgriezās Eseksā, kur pievienojās grupai “The Pigboy Charlie Band”, kas galu galā pārtapa par “Dr.Feelgood”. Divus gadus grupa bija Londonas krogu roka līderis.

Lasi vēl: “Tātad es esmu vientuļš”: Kirkorovs atklāja patieso šķiršanās iemeslu no Pugačovas

Grupas pirmie divi albumi “Down by the Jetty” un “Malpractice” (abi 1975) tika atzinīgi novērtēti, taču “Dr. Feelgood” slavu ieguva ar 1976. gada koncertalbumu “Stupidity”, kas sasniedza 1. vietu Apvienotās Karalistes topos. Vilko Džonsons kopā ar grupu ierakstīja vēl vienu albumu “Sneakin’ Suspicion” (1977), bet tad pameta grupu nesaskaņu dēļ.

 

Leave a Comment