Mūžībā aizsaukta rakstniece, dzejniece, māksliniece, dramaturģe un modīgā ballīšu lauva

51 gada vecumā mūžībā aizsaukta ļoti talantīga personība. Rakstniece, dzejniece, māksliniece un spilgta ballīšu lauva. Māksliniece cīnījās ilgi ar savu dzīvību.

Ņujorkā mirusi rakstniece, dzejniece, māksliniece, dramaturģe un modīgā ballīšu lauva Linda Jonnenberga. Skandalozo grāmatu autorei bija 51 gads.

“Viņai ļoti patika šī s.a.s.o.d.ī.t.ā publicitāte, viņa prata skaisti sevi pasniegt, un viņa bija pievilcīga līdz pat savas dzīves pēdējām dienām,” sacīja viņas draudzene žurnāliste Marina Suranova.

– “Piedzīvojumu meklētāja, manipulatore un ļoti labs cilvēks, kas reiz man atzinās, ka, visticamāk, ir p.s.i.h.o.p.ā.t.e. Tā viņai teikuši viņas bijušā vīra – amerikāņa psihologa – paziņas, pārmetot Lindai empātijas trūkumu. Tas viss nav taisnība, viņa uz ilgu laiku pieķērās cilvēkiem, iemīlējās vīriešos un sievietēs. Viņa dzīvoja spilgti, emocionāli un ne no kā nebaidījās.”

Lasi vēl: Anžela Perla ir 99% pārliecināta: Zodiaka zīmes, pie kurām marta beigās atnāks finansiāla veiksme

Pēdējā laikā Jonenberga cīnījās ar v.ē.z.i.. Tomēr rakstniece nevēlējās apgrūtināt citus cilvēkus. Viņa centās iepriecināt draugus un paziņas.

“Linda pēdējā laikā ļoti cieta no sāpēm,” – sacīja Suranova. – “Tā bija o.n.k.o.l.o.ģ.i.j.a, ar kuru viņa dzīvoja, un kura beigās viņu piebeidza. Taču, kā jau īsta dāma, viņa nevienam nestāstīja par ciešanām – sociālajos tīklos ievietoja skaistus selfijus un pat savu n.ā.v.ē.j.o.š.o bālumu pasniedza kā aristokrātisku.”

 

Leave a Comment