Mums ir skumji paziņot, bet 2023.gads atnesīs nabadzību trīs zodiaka zīmju pārstāvju dzīvēs

Dzīve bieži pārbauda mūsu spēkus sagādājot nepatīkamus pārsteigumus, dažreiz vienkārši izsitot mūs no sliedēm.  Arī 2023. gadā ne viss ritēs tik gludi, kā gribētos, un liktenis lems īpaši nesaudzīgi pārbaudīt trīs zodiaka zīmes!

Pasaule apgriezīsies kājām gaisā tavu acu priekšā brīdī, kad paliksi bez neviena santīma kabatā, tas būs šausmīgs zaudējums un nepanesama nelaime. Liktenis, šķiet, sāk ar jums spēlēt paslēpes, un tā sitieni būs īpaši nežēlīgi, tas atņems no jums visu materiālo.

Jā, tev būs laipnība, cilvēki, kas tevi mīl, varbūt jumts virs galvas, bet no vārda – naudas nebūs vispār. Būs jācīnās, lai to nopelnītu. Tomēr tas jums izdoties var.

Vēzis

Visu gadu tu celsies, bet līdz 2023. gada beigām kā Fēniksa putns celsies no pelniem un sāksi jaunu dzīvi! Jā, 2023. gads stipri izsitīs tavus nervus un atņems gandrīz pēdējos spēkus, taču pašās beigās tu atvērsi jaunu elpu un sāksi dzīvot no jauna.

Lasi vēl: Ļoti žēl: Zodiaka zīmes, kuras 2022. gada beigās pārdzīvos sarežģītu periodu

Šiem cilvēkiem nākošais gads būs pilns ar izmaiņām dzīvē. Īstas mīlestības satikšanās Vēža zīmes pārstāvjus padarīs priecīgus un piepildītus un uz īsu brīdi liks aizmirst par nepatikšanām ar naudu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment