Mirušo radinieku fotogrāfijas nevar glabāt mājās, kad reiz to cilvēki sapratīs!

Pēc mīļotā nāves fotogrāfija ir tas, kas mums atgādina mirušo un rada siltas atmiņas. Tāpēc nepavisam nav dīvaini, ka mēs to glabājam.

Bet ezotērika apgalvo, ka jums ir jāaizsargā šādi attēli saskaņā ar īpašiem noteikumiem, lai izvairītos no mirušās enerģijas ietekmes uz dzīviem cilvēkiem.

Mirušā foto ir kaut kādā veidā saistīts ar mirušo pasauli. Kad cilvēks aiziet prom, tādējādi saglabājot saikni ar dzīvo pasauli. Jums jāzina daži noteikumi, kā pareizi uzglabāt mirušo attēlus.

Nekādā gadījumā neizkariet mirušā fotoattēlus pa māju un neskatieties tajos bieži, jo tas paņem enerģiju no dzīva cilvēka un liedz viņam aizsardzību, kas savukārt noved pie garīgās, emocionālās un fiziskās veselības pasliktināšanās.

Lasi vēl: Brīnumainā “augšāmcelšanās”. Sieviete nāk pie samaņas teju pēc 30 komā pavadītiem gadiem un lūk, šo viņa pirmo pateica!

Īpašas briesmas rada fotogrāfijas no bērēm. Dažās vietās ir ierasts fotografēt no kapsētas, taču tā ir ļoti slikta tradīcija: šādas fotogrāfijas neļaus dzīvam cilvēkam aizmirst par traģēdiju un nomierināties. Tāpēc, ja jums tādas ir, drīz atbrīvojieties no tām. Glabājiet tos atsevišķi no dzīvo cilvēku  fotoattēliem un melnā somā vai mapē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment