Mirusi atpazīstama dziedātāja, kura bija zināma arī Latvijā: ”Tas ir trieciens visiem”

Olga Egudina teātrī strādāja 20 gadus. Viņa dzīvoja Krievijā. 48 gadus vecumā mirusi bijusī NOVAT soliste Olga Egudina. No 1999. līdz 2019. gadam viņa strādāja Novosibirskas Operas un baleta teātrī.

Olga Egudina dzimusi teātra skatītāju vidū pazīstamā ģimenē. Viņas tēvs Valērijs Egudins ir vadošais Novosibirskas operas solists un PSRS Tautas mākslinieks. Olgas māte ir teātra baletdejotāja Natālija Egudina.

Olga dzimusi 1973. gada 17. maijā. Viņa sekoja sava tēva pēdās un 1999. gadā absolvēja vokālo fakultāti, bet 2009. gadā – absolvēja Gļinkas naftas un gāzes konservatoriju Krievijas Federācijas Tautas mākslinieka profesora Z. Z. Didenko klasē.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina: 4 zodiaka zīmes, kurām ir ļoti spēcīga sargeņģeļa aizsardzība

– Teātris Olgai, tāpat kā viņas vecākiem, bija otrās mājas, var teikt, ka viņa šeit uzauga. Olga bija brīnišķīgs, gaišs cilvēks, patiesi teatrāls, radošs cilvēks, spilgta un talantīga māksliniece.

Прощание состоится 28 декабря с 10 до 11 часов по адресу: улица Кропоткина, 112

Viņa vienmēr izcēlās ar optimismu, bija pārsteigta ar enerģiju, entuziasmu par savu profesiju, bija dzīves spārnos un aizgāja savā dzīves plaukumā. Tas ir negodīgi un sāpīgi.

Viņas smaids, laipnība un vēlme palīdzēt cilvēkiem, mīlestība pret teātri, nemitīgās rūpes par studentiem ir neaizmirstami. Svētīga piemiņa, – mājaslapā vēstīja operas nama preses dienests Krievijas medijos.

Jāmin, ka Olga ar savu daiļradi bija zināma arī Latvijā.

COMMENTS

Leave a Comment