Mi**s slavens reperis; Uzbrukums notika neilgi pirms plkst.23 pēc vietējā laika

Stokholmā ceturtdienas vakarā pie savām mājām nošauts 19 gadus vecais zviedru reperis Einārs, kurš 2019.gadā bija visvairāk straumētais mākslinieks platformā “Spotify” Zviedrijā.

Jaunais vīrietis tika sašauts vairākas reizes pie ēkas, kurā atrodas viņa dzīvoklis. Uzbrukums notika neilgi pirms plkst.23 pēc vietējā laika. Ātrās palīdzības mediķi sniedza viņam pirmo palīdzību, taču viņš nomira notikuma vietā, paziņoja Pol***ja.

Pol***ja sākusi Sle***vības izmeklēšanu.

“Mēs aktīvi strādājam, lai noskaidrotu, kāpēc tas notika un kas varētu aiz tā stāvēt,” pavēstīja Stokholmas Pol***jas preses pārstāve.

Pie savām mājām noSle***vots slavenākais zviedru reperis Einārs

Saskaņā ar ierasto praksi Pol***ja vēl nav apstiprinājusi upura identitāti. Taču Zviedrijas lielākie mediji ir identificējuši bojāgājušo kā reperi Eināru, kura pilns vārds ir Nils Kurts Ēriks Einārs Gronbergs, raksta delfi.lv

Lasi vēl: Situācija mājsēdes laikā: izgāju ar suni ārā, piebrauca Pašvaldības Pol***ja un jautā.. ”Es paliku ar muti vaļā”

Daudzās Eināra dziesmās ir atsauces uz kriminālo pasauli, tostarp tiek runāts par nar****ikām un ieročiem. Viņš publiski strīdējās ar reperi Jasinu, kuram jūlijā tika piespriests desmit mēnešu cietumsods par lomu Eināra nolaupīšanā 2020.gadā.

Einārs sāka savu mūziķa karjeru ar dziesmu publicēšanu sociālajos medijos, un izrāvienu piedzīvoja 2019.gadā ar dziesmu “Katten i trakten”, kas iekļuva Zviedrijas singlu topa pirmajā vietā. Viņš ieguva vairākas balvas, tostarp Zviedrijas ekvivalentu “Grammy” balvām.

 

COMMENTS

Leave a Comment