Mīlestība, nauda, atzinība: slavenā ezotēriķe Andžela Pērla nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kas maijā piedzīvos neticamu zelta joslu

Lauva

Foto – Pexels

Lauvas maijā priecēs sevi un citus ar savu neizsīkstošo enerģiju. Pateicoties savai harizmai, šajā zīmē dzimušie cilvēki pratīs sasniegt ievērojamus panākumus dažādās dzīves jomās – gan darbā, gan privātajā dzīvē, gan hobiju līmenī. Tātad, kārtībā būs visur – gan naudas, gan attiecību ziņā. Apkārtējie uz Lauvām raudzīsies kā uz Sauli, kas spoži spīd, dod siltumu un visi grib būt tās tuvumā. Izbaudiet šo laiku!

Lasi vēl: Pastāvīgi jūties neizgulējies un noguris? Astrologi nosauc kāds ir ideālais gulētiešanas laiks saskaņā ar cilvēka Zvaigžņu zīmi

Skorpions

Šajā zīmē dzimušie izjutīs enerģijas pieplūdumu un optimismu. Un būs jau arī par ko! Maija mēnesī zvaigznes viņiem sola ievērības cienīgas pārmaiņas attiecību jomā. Pērla teic, ka tiks atrisinātas līdzšinējās problēmas viņu personīgajā dzīvē, un starp partneriem uzliesmos jaunas kaislības. Gluži vai – otrs medusmēnesis. Ezotērikas speciāliste, protams, iesaka šo brīdi izbaudīt.

Strēlnieks

Strēlniekiem, tāpat kā Lauvām, viss būs tik lieliski, cik vien var vēlēties. Viņi mācēs piesaistīt sev daudzus tādus cilvēkus, kuru atbalsts viņiem būs ļoti būtisks. Turklāt viņi, visticamāk, dosies kādā ilgi gaidītā ceļojumā, kas palīdzēs viņiem uzmundrināties, atjaunot spēkus, sakārtot domas, lai pavisam drīz jau ķertos klāt jauniem varoņdarbiem. Zvaigznes sola izcili pozitīvu periodu arī naudas ziņā.

Leave a Comment