”Mīlas gars”: Liktenīga tikšanās gaidāma 3 zodiaka zīmēm. Slepenais pielūdzējs jūs jau gaida

Reizēm mīlestība mūs satiek tad, kad to nemaz negaidām. Un tādas tikšanās kļūst par īstu dāvanu. Horoskops ir gatavs nosaukts 3 zodiaka zīmes (Lauva, Strēlnieks un Ūdensvīrs), kurām Visums sagatavojis liktenīgu tikšanos ar slepeno pielūdzēju tuvākajā laikā.

Lauva

Astroloģiskā prognoze runā par to, ka Lauvām mēdz būt diezgan grūti satikt otro pusīti. No vienas puses šāds cilvēks ir neticami spilgts, interesants, par sevi pārliecināts un pievilcīgs. Visas šīs īpašības, protams, piesaista cilvēkus, tāpēc apkārt Lauvām ir pa pilnam gan redzamu, gan slepeno pielūdzēju, kas sapņo izveidot ar jums attiecības. Tad no kurienes grūtības?

Lieta tāda, ka ir arī otra puse, kas saistās ar Lauvas prasībām. Jūs meklējat sev ideālu cilvēku ar aristokrātisku uzvedību un zilām asinīm, bet tas nozīmē, ka līdzās jābūt cienīgam partnerim. Priecē tas fakts, ka tuvākajā laikā jūs tādu atradīsiet. Nejauša pazīšanās uzreiz jūsos pamodinās simpātijas pret personību, kas iekaros ar savu ārieni, humora izjūtu un intelektu. Varat droši sākt satikties.

Lasi vēl: Mārtiņa Brauna pēdējā vēlēšanās – kādas bēres vēlējās komponists? Asaras acīs šo lasot

Strēlnieks

Interesanti, ka Strēlniekam nemēdz būs problēmas ar partnera meklēšanu, jo Strēlnieki ir vieni no pašiem sabiedriskākajiem, atvērtākajiem un pievilcīgākajiem cilvēkiem. Viņi prot apburt, izbaudīt attiecības un nebaidās eksperimentēt. Tikai reizēm jūs uzvadieties pārāk vieglprātīgi un neuzturaties ļoti ilgi līdzās vienam cilvēkam, jo jūtas nav dziļas.

Horoskops saka, ka tas drīz izmainīsies. Ir slepenais pielūdzējs, kurš jau sen uz jums skatās no tālienes. Drīz jūs beidzot iepazīsieties, un šī liktenīgā tikšanās parādīs, ka tās ir ne tikai simpātijas, bet esat patiešām iemīlējies. Spēcīgās jūtas var sākumā biedēt, bet nedomājiet atkāpties un speriet soli uz priekšu. Ejiet pretī mīlestībai un garantējiet sev ilgi gaidīto laimi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment