“Mīļa, jauka vai tomēr prasīga?”; Kāda tu esi sieva un māte atkarībā no zodiaka zīmes

Ja vīrietis ir nolēmis saistīt savu likteni ar mīļoto sievieti, tātad viņš ir nobriedis ģimenes dzīvei. Un tāpat viņš ir gatavs radīt droši mājvietu un radīt pēcnācējus.

 

Kāda būs viņa sieva un bērnu māte saskaņā ar zodiaka zīmi? Horoskops palīdzēs saprast, ko gaidīt no laulātās draudzenes pēc tam, kad būs noskanējis Mendelsona kāzu maršs un sāksies ikdienas dzīve?

 

Auns

Apdāvināta, ar stingru garu apveltīta sieviete – Auns nespēj pielāgoties dažādiem situācijām, un viņa noteikti nelieksies apstākļu priekšā. Viņai der tikai līdzvērtīgs partneris.

Tā kā viņai piemīt stingrs raksturs, tad viņa būs gatava uzņemties kuģa kapteiņa pienākumus, un nostumt viņu no kapteiņa tiltiņa diezin vai kādam izdosies. Protams, reizēm viņa ļaus vīram “stūrēt”, bet tas arī viss, uz ko viņš var cerēt.

Saskaņā ar zodiaka zīmi, šī sieviete ir atbildīga sieva un māte, kura skaidri zina, kas nepieciešams viņas bērniem. Viņa seko līdzi pareizai ēšanai un, lai apkārt būtu kārtība. Viņa nepalaiž garām sapulces, organizē bērniem svētkus un ceļojumus. Kā arī viņa ir gatava ziedot savu laiku ģimenes labā. Ar savu piemēru viņa iemāca bērnus nebaidīties no grūtībām, vienmēr iet pretī savam mērķim.

 

Vērsis

Viņa ir laba mājas saimniece. Vēl vairāk, viņa atrod kopīgu valodu ar vīra radiniekiem, labi gatavo, ir ļoti gādīga māte. Laulībā viņa ciena stabilitāti un drošību.

Sievietei – Vērsim ir laba gaume, viņas dzīvesvieta vienmēr izceļas ar pašu labāko interjeru, tīrību un kārtību.

Šajā zodiaka zīmē dzimusī sieviete var gribēt daudz bērnus, un viņa kļūst par lielisku audzinātāju. Mātes lomā viņa radinās bērnā sapratni par skaisto un mācīs dzīvot harmonijā ar pasauli. Problēmas iespējamas periodā, kad bērni sasniegs pusaudžu vecumu, bet māte turpinās pārmērīgu gādību.

 

 

Dvīņi

Sieviete – Dvīnis ir lieliska kandidāte uz sievas lomu, ja vien vīrietis nav mājās sēdētājs un sekot sievas vēlmei aktīvi pavadīt laiku. Jaunībā meitene – Dvīnis vēlas komunikāciju un vedīs savu otru pusīti pa dažādiem sabiedriskiem pasākumiem. Veidot ģimenes ligzdiņu vispārpieņemtā izpratnē viņa spēs tikai ap gadiem 40.

Var gadīties, ka neprātīgi iemīlējusies meitene var izmisīgi censties nospēlēt labas saimnieces lomu, tomēr tas izdodas ļoti reti.

Dvīņu zīmē dzimušās sievietes ir ne tikai labas sievas, bet arī mātes lomu viņas apgūst ļoti ātri. Jau no pirmās dienas māte sevi velta bērnu interesēm un vēlēšanām. Saikne ar bērniem viņai saglabājas visu mūžu. Bet attiecības starp māti un pieaugušu meitu veidojas labāk, nekā jebkurai citai zīmei.

 

Vēzis

Viņa būs ideāls variants puisim, kurš uzskata, ka māja un ģimene ir pati lielākā vērtība uz zemes. Meitene – Vēzis nav tendēta uz naudu, un tas būs tas gadījums, kad varētu pārtikt no svaiga gaisa. Viņas mīlestība pret vīrieti kļūs par pamatu kvalitatīvam seksam, kurā viņa sasniegs pilnību.

Šāda dzīves pavadone nerīkos skandālus un scēnas – viņa tos ienīst.

Laulātajam draugam ir jābūt gatavam, ka tad, kad ģimenē parādīsies bērni, viņi paņems ne tikai lielāko daļu viņas laiku, bet arī vietu sirdī. Bērni ir viņas dzīves jēga. Bērnu dēļ viņa ziedos karjeru, izklaides un pat saziņu ar vīru. Bet nav vērts uztraukties, viss būs “pareizos” rāmjos. Lieliski, ja ģimenes tēvs spēs atbalstīt sievu un arī piedalīties audzināšanas procesā.

 

Lauva

Meitenei – Lauvai piemīt impozantas īpašības, viņa lieliski spēj ieiet tāda vīrieša dzīvē, kura ambīcijas ved uz virsotņu iekarošanu. Viņa piešķirs vīram tik daudz spožuma, ka nepamanīt viņu star konkurentiem vienkārši nebūs iespējams.

Uzreiz jāsaka, ka būt par mājsaimnieci nav domāts viņai. Viņa izpildīs mājas darbus tikai tajā gadījumā, ja nebūs neviens cits, kas to var paveikt.

Saviem bērniem viņa kļūs par labāko draugu, rūpēsies par to, lai viņiem viss būtu vislabākais. Neskatoties uz to, ka šajā zodiaka zīmē dzimušās sievietes vienmēr veltīs daudz laika sev, viņa nekad neaizmirsīs, ka pirmām kārtām viņa ir māte.

 

Jaunava

Laimīgo biļeti laulībās ar Jaunavu iegūs tikai tas līgavainis, ja viņš atbildīs viņas morālajiem standartiem.

Kad vīra prioritātes attiecībā uz cieņu pret sievieti ir kārtībā, Jaunava kļūst par ideālu sievu: pieticīga, gādīga, organizēta, ekonomiska. Tā ir īstākā likteņa dāvana priekš lielākās daļas vīriešu.

Ja vīrs neizrādīs iniciatīvu bērnu audzināšanā, viņi lieliski spēs ar to tikt galā pati. Bet vīram ir jāzina, ka viņas perfekcionismu bērni ienīdīs, jo īpaši tad, ja bērns būs dzimis Auna vai Ūdensvīra zīmē.

 

Svari

Komunikablā meitene – Svari varēs padarīt laimīgu puisi, kurš netiecas gulšņāt dīvānā un nodoties mierīgai mājas dzīvei. Viņa mīl sabiedrību, izstādes, teātri un netaisās turp doties viena pati, būdama precējusies.

 

Lasi vēl: 50 gadu vecumā, 31.oktobrī aizsaulē devies talantīgs un aizrautīgs aktieris; iemesls arī ir zināms

 

Starp citu, laulātajam draugam ir jābūt gatavam apmaksāt viņas rēķinus. Jo Svari taču mīl un cenšas labi izskatīties, tostarp mīļotā vīrieša dēļ.

Viņa audzina bērnus harmoniskā atmosfērā, savstarpējā sapratnē un mīlestībā. Līdzās visām parastajām zināšanām, māte radinās savus bērnus pie komunikatīvām prasmēm, mācīs mīlēt mūziku, teātri, mākslu. Viņai vienmēr ir līdzsvaroti un saprātīgi bērni.

 

 

Turpini lasīt, kādas mammas un sievas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment