“4 zodiaka zīmes, kurām augošs mēness 2023. gada novembrī dāvinās jaunu mīlestību”; Vai tu esi šo zodiaka zīmju sarakstā

2023.gada novembrī gaidāmas pozitīvas pārmaiņas mīlestības sfērā, un tas skars visas zodiaka zīmes. Tomēr četrām no tām paveiksies vairāk. Viņi kļūst par īstiem fortūnas mīluļiem.

 

Atvērties, lai satiktu īstas jūtas, palīdzēs augušais mēness. Turklāt labvēlīga perioda iestāšanos veicinās Skorpiona zvaigznājs, kurš būs pozitīvās attiecībās ar Veneru.

 

Tad kuri ir tie laimīgie?

Vēzis

Neskatoties uz savu pārmērīgo kautrību un pieticību, novembris Vēzim atnesīs veiksmi mīlas jomā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var sākt gatavoties tuvojošajiem romantiskajiem notikumiem, jo ar tiem būs piepildīts tuvākais mēnesis. Šādu nepieredzētu veiksmi veicinās draudzīgās planētas, kas novembrī būs Skorpiona zvaigznājā.

Vēzis beidzot varēs saņemties, lai demonstrētu savas jūtas mīļotajam cilvēkam. Ja cilvēks ir dzimis Vēža zīmē un vēl nav saticis savu otro pusīti, šis mēnesis kļūs daudz labvēlīgāks laiks, lai iepazītos un sameklētu radniecīgu dvēseli. Astrologi iesaka palikt patiesam un godīgam, tad citi varēs kārtīgi Vēzi novērtēt.

Novembrī nebūs vietas būt pieticīgam. Vēžiem ir nepieciešams aizmirst par saviem kompleksiem un jāseko savai sirdij.

 

Svari

Tuvākajā mēnesī šīs zodiaka zīmes pārstāvji nevarēs noslēpt savas patiesās emocijas. Uz viņiem atstās ietekmi mīlestības planēta – Venēra. Pateicoties tās atbalstam, Svariem gaidāmi vētraini romāni, un ir ļoti liela iespējamība, ka viens no viņiem pāraugs patiesās un ilgās attiecībās.

Svari nebaidīsies no savām jūtām, ko arī noteiks Veneras pāreja Skorpiona zvaigznājā. Emocijas un jūtas būs tik daudz, ka Svari nezinās, kur tās izpaust. Šīs zīmes pārstāvji sev piesaistīts daudz cilvēkus, un viņiem būs aktīva sociālā dzīvē.

Tomēr, neskatoties uz emociju vētru, Svari nepazaudēs takta sajūtu un varēs izturētie pret citu cilvēku  jūtām ar cieņu un sapratni.

 

Lasi vēl: 50 gadu vecumā, 31.oktobrī aizsaulē devies talantīgs un aizrautīgs aktieris; iemesls arī ir zināms

 

Saskaņā ar astrologu domām, novembris Svariem kļūs par veiksmīgu mēnesi, lai plānotu romantisku atpūtu kādā tālā planētas nostūrī.

 

 

Turpini lasīt, kuras vēl zodiaka zīmes ir šajā sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment