“Mežonīga mīlestība”: tuvāko dienu laikā divu zodiaka zīmju pārstāvji neprātīgu jūtu dēļ “zaudēs galvu”

Astrologi pastāstīja, kuras zodiaka zīmes oktobra nogalē “zaudēs galvu” neprātīgu jūtu dēļ. Divu zvaigznāju pārstāvji noslīks mīlestības virpulī un viņus pārņems kaislību liesmas. Šiem laimīgajiem liktenis ļoti drīz sniegs spilgtas attiecības mīlestības jomā.

Dvīņi

Jūtas var izrādīties spēcīgākas par prātu un pilnībā pārņemt Dvīņu galvu. Šī zvaigznāja pārstāvji atkal nokļūs pretējā dzimuma izrādītās mīlestības un uzmanības vilnī.

Oktobris solās būt emocionāli piesātināts mēnesis, bagāts ar dažādām perspektīvām un liktenīgiem lēmumiem. Astrologi brīdina – galvenais nezaudēt saikni ar intuīciju un nesteigties.

Lasi vēl: Kāds vīrietis ar degmaisījumu aplēja Ministru kabineta durvis un bija ieplānojis šo!

Vēzis

Šajā mēnesī liktenis sagatavojis Vēzim īstu dāvanu. Oktobris solās būt romantisks, ja vien šīs zīmes pārstāvji ieklausīsies savās jūtās un vēlmēs.

Astrologi ir pārliecināti, ka šajā periodā būs daudz dāvanas romantikas un mīlestības sfērā, tomēr neviens nevarēs uzreiz pateikt, cik ilgas būs attiecības. Brīvie šīs zodiaka zīmes pārstāvji var satikt savu otro pusīti un uzsākt nopietnu romānu, kas var beigties ar laulībām.

Leave a Comment