Mežāzis būs uzmanības centrā, bet Vērsis atklās noslēpumu; Dienas prognoze 6. augustam visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana paziņojusi, ka otrdiena, 2024. gada 6. augusts, lielākajai daļai zvaigžņu zīmju būs ļoti labvēlīga un veiksmīga diena.

Spogulis žurnālisti ir sagatavojuši detalizētāku ekspertes prognozi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Eksperts iesaka Aunam pievērst īpašu uzmanību attiecībām: mīlestībai, draudzībai un ģimenei. Šī ir lieliska diena, lai apprecētos.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsis šodien atklās kādu svarīgu noslēpumu vai informāciju. Nesteidzies izmantot jauno informāciju. Pārdomā, kā vislabāk ar to rīkoties nākotnē.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņus var pārņemt aizvainojums un neapmierinātība. Tomēr nekavējies šajās sajūtās. Mācies piedot un izvairies no konfliktiem. Tas tikai sabojā tavu garastāvokli un rada problēmas.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži var justies nemierīgi. Neuztraucieties, jūs sevi apvijat, un nav īsta iemesla satraukumam. Lai pieņemtu pareizos lēmumus, savaldies. Vakarā tu saņemsi pārsteidzošu ziņu, ko nemaz negaidīji.

Es sataisu 30 burkas, bet mums nekad nav pietiekami: kraukšķīgi svaigu gurķu salāti ziemai bez vārīšanas un bez sterilizācijas

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šī ir lieliska diena Lauvām, īpaši ģimenes attiecībās un saskarsmē ar bērniem. Šodien ir laba diena, lai noformētu attiecības un sāktu kopdzīvi. Vakarpusē sagaidi patīkamus jaunumus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī diena Jaunavām būs veiksmīga. Pavadiet laiku patīkamu cilvēku, radinieku un draugu kompānijā. Šī ir lieliska diena tikšanās reizēm, iepazīšanai un socializācijai. Saņemtā informācija tev būs ļoti noderīga.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem vajadzētu beigt plānot un domāt, bet sākt aktīvi rīkoties un pārvērst savas idejas realitātē. Tu atradīsi domubiedrus un nepieciešamos resursus svarīgās lietās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par parējām zīmēm

Leave a Comment