Meteoroloģijas centrs humoristiski komentē laika prognozi tuvākajām 24 stundām

Meteoroloģijas centrs humoristiski komentē laika prognozi tuvākajām 24 stundām, solot pārsteigumus un negaidītus pavērsienus dabas stihijās.

Līgo svētku laikā laika apstākļi solās būt mainīgi un dažādi. Sākotnēji prognozēts silts un saulains laiks, ar temperatūru sasniedzot 25-28 grādus pēc Celsija. Tomēr vakara stundās iespējams mākoņu sabiezējums un nelielas lietus gāzes, kas varētu atsvaidzināt svētku svinētājus.

Sagaidāms, ka vakara vēji būs mēreni, bet naktī tie var pastiprināties, īpaši piekrastes reģionos. Tāpēc ieteicams parūpēties par vieglāku apģērbu dienas laikā un siltāku jaciņu vakara pastaigām un ugunskuru tuvumā.

Uzmanību jāpievērš arī rīta stundām pēc Jāņiem, jo iespējama migla un rasas lāses, kas piešķirs īpašu svētku rītu, taču var arī padarīt ceļus slidenu. Lai kādi būtu laika apstākļi, svarīgākais ir laba kompānija un svētku noskaņa!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes liecina, ka Jāņu nakts visā Latvijā būs mākoņaina, ar vietām iespējamu smidzinošu lietu.

Taču Jāņu dienā laika apstākļi sāks uzlaboties – mākoņi pakāpeniski izklīdīs, un kļūs siltāks, ļaujot svinēt svētkus patīkamākos apstākļos.

Turklāt dienas laikā temperatūra varētu pakāpties līdz pat 25 grādiem pēc Celsija, padarot to par lielisku laiku brīvdabas aktivitātēm un svētku baudīšanai.

Lasi vēl: Septiņi sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir īstas riebekles un par to bieži tiek klusēts

Nakts būs salīdzinoši silta, ar gaisa temperatūru, kas pazemināsies līdz +13, +16 grādiem. Arī Rīgā gaidāms apmācies laiks, un nakts pirmajā pusē varētu īslaicīgi uzlīt neliels lietus. Pūtīs viegls vējš, un termometra stabiņš noslīdēs līdz +15, +16 grādiem.

LVĢMC centrs lūk, ko publicēja un sasmīdināja simtiem latviešus! Lasi šo tekstu nākošajā lapā! 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment