Merilina Kerro ir gatava atklāt: Kuri sieviešu vārdi piesaista naudu un panākumus. Šīs dāmas soļo pa dzīvi kā uzvarētājas!

Vai zināji, ka cilvēka vārds lielā mērā var noteikt viņa likteni? Piemēram, astrologi norādījuši, ka sievietēm, kam doti zināmi vārdi, izdodas vieglāk “sadraudzēties” ar naudu nekā citām. Tāpēc, ja vēlies, lai tava meita nākotnē dzīvotu labklājībā, jau tagad rūpīgi jāpārdomā vārda izvēle.

Ja tavs vārds ir zemāk esošajā sarakstā, bet vēl neesi iekļauta ietekmīgā žurnāla “Forbes” veidotajā bagātnieku sarakstā, tas nozīmē tikai vienu: tev ir milzīgs finansiālais potenciāls, tikai tu vēl neesi to atklājusi. Merilina Kerro ir gatava paziņot patīkamos jaunumus dažām dāmām.

Ir vērts mazliet novērst uzmanību no problēmām un raizēm, atcerēties to, kas tev sagādā patiesu prieku, paskatoties uz savām iespējām no cita skatpunkta. Kādi tad ir šie maģiskie sieviešu vārdi? Lasām!

 

Elīna

Dāmas ar šādu vārdu pēc dabas ir gudras un pietiekami pašpārliecinātas. Tajā pašā laikā viņas nevairās no netīra, grūta vai sarežģīta darba.

Tāpēc viņas biežāk nekā citas sievietes gūst panākumus materiālajā ziņā. Šā vārda īpašnieces spēj ne tikai nopelnīt, bet arī pārvaldīt naudu, ieguldot to projektos, kas sola labu peļņu. Elīnas diezgan bieži ieņem augstus vai vadošus amatus.

 

Tamāra

Ir vērts atzīmēt, ka Tamārai debesmanna no debesīm nekrīt. Sieviete ar šādu vārdu nav pieradusi kaut ko dabūt šajā dzīvē tāpat vien. Viņa ir panākusi patstāvību un finansiālu neatkarību kopš jaunības, bet Visums viņai palīdz.

Lasi vēl: Spēles laikā pāragri miris 21 gadus jauns sportists; viņš savu karjeru beidza ar izcilību

Rezultātā no vienkāršas meitenes viņa pamazām pārvēršas par cienījamu cilvēku. Šā vārda īpašnieces tiecas pēc nopietniem pirkumiem (māja, dzīvoklis, mašīna), nešķērdējot naudu sīkumos. Lūk, kāda apdomīga lēdija!

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Leave a Comment