Merilina Kerro atklāj: Zodiaka zīmes, kurām vajag uzmanīties no konfliktiem ar tuviniekiem decembra beigās

Strīdi vienmēr ir ļoti nepatīkami jebkuram cilvēkam. Bet neviens nav pasargāts no tā. Tāpēc mēs cenšamies tos novērst, meklējam veidus, kā atrisināt problēmas.

Īpaši sarežģītas situācijas kļūst lielu svētku vai svinību priekšvakarā.

Astrologi un pat Merilina Kerro uzskata, ka 3 zodiaka zīmju pārstāvjiem jaunā 2023. gada priekšvakarā jāuzmanās no konfliktiem ar tuviniekiem.

Mežāzis

Mežāži, pirms svētkiem jūs varat nebūt labākajā garastāvoklī. Šī iemesla dēļ darbā jūs būsiet ļoti noguruši. Jums būs daudz citu lietu, ko darīt. Jūs varat palikt aizkaitinātā stāvoklī ilgu laiku.

Dažādi darbi var vispār nesekmēties. Tuvi cilvēki centīsies jūs uzmundrināt. Bet jums tas var nepatikt. Mēģiniet savaldīt savas emocijas, neizgāžot savu negatīvismu uz tuviniekiem.

 

Dvīņi

Dvīņi, jūs nebūsiet tai labākajā garastāvoklī. Jūs vēlēsities sacelties pret citiem. Jūs viņiem parādīsit savu neapmierinātību. Jums nepatīk, ka jums nav absolūtas brīvības.

Lasi vēl: Izvēlies savu Ziemassvētku eglīti un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gadā

Jūs varat palikt pie savas pozīcijas ilgu laiku, bet jums ir jāsaprot, ka jūs radāt problēmas sev. Sargieties no konfliktiem un skandāliem ar mīļajiem.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment