Melnais Mēness trim zodiaka zīmēm radīs ļoti sarežģītu un problemātisku aprīli

Šajā mēnesī šīm trim zodiaka zīmēm būs daudz vairāk problēmu, nekā viņi gribētu.

Aprīlis ir virspusīgs mēnesis, bet trim zodiaka zīmēm pavasaris būs grūts. Viss virzās pareizajā virzienā uz panākumiem un sasniegumiem, bet ir daži problemātiski aspekti. Saule ir Auna zīmē, tāpēc būs strīdi ar cilvēkiem vienkārši tāpēc, ka nespēsim iziet uz kompromisu.

Mēnesis sāksies ar Merkuru Vērša zīmē, kam līdzās ir Merkura kvadrāts ar Plutonu, tāpēc mēs zinām, ka šis mēnesis neiesāksies diez ko labi. Tādas stingra rakstura personības kā Auns un Lauva var atklāt, ka daudzo šķēršļu dēļ (vecās atmiņas, pagātnes aizvainojumi…) viņi var vēlēties pasargāt sevi no cilvēkiem, kurus viņi uzskata par “pretinieku komandu””.

Šī polaritātes sajūta mūs pavadīs visa mēneša garumā, un tādas zodiaka zīmes kā Mežāzis uzņemsies emocionālu darbu, lai tiktu galā ar šķēršļiem, kurus nevar pārvarēt.

Šomēnes būs daudz vairāk cīņas, nekā vēlētos kāda no šīm trim zodiaka zīmēm. Mēs redzēsim satricinājumus mūsu personīgajā dzīvē, kam ir ļoti maz sakara ar mūsu patiesajām attiecībām, pateicoties dīvainajai, bet ironiskajai Melnā Mēness Lilitai, kas aprīļa otrajā un trešajā nedēļā trīs reizes ies garām.

Tas, kas Auniem, Lauvām un Mežāžiem aizēnos šo mēnesi, ir smeldzošā sajūta, ka nevaram sadziedēt ieilgušas brūces. To ir jāmēģina izdarīt, pieliekot patiesas pūles. Tas, kas mūs sagraus, ir pastāvīga sūdzēšanās; tas, kas mūs pacels, ir aktīva rīcība, pieņemšana un pārdomāts plāns.

Horoskops trim zodiaka zīmēm aprīlim:

1. Auns

Atziņa, ka tev nebija taisnība kādā jautājumā, ne tikai tevi neapmierinās, bet arī kaitinās, un savas negācijas tu izgāzīsi uz cilvēkiem, kurus mīli, un kuri tev rūp. Tajā laikā, kad aprīlis ir pilns ar dažādiem Merkura tranzītiem, tu izmantosi savu komunikatīvo uzliesmojumu, lai pamācītu noteiktus cilvēkus, aizbildinoties ar tekstu, ka “tas ir jūsu labā”. Aprīlis ievedīs tevi strupceļā tikai tāpēc, ka nevari samierināties ar sakāvi, kas ir tipiski tavai zodiaka zīmei.

Tev nav svarīgi, vai sakavē ir nenozīmīga, vai apjomīga. Ja esi pieķerts melojot, vai esi mēģinājis manipulēt ar kādu, lai viņš “nopirktu visu, ko tu pārdod”, tu var saskarties ar cilvēkiem, kas negribēs ar tevi un tevis piedāvātajiem produktiem neko kopīgu.

Lasi vēl: “2023.Gada aprīlī, Tevi sagaida prātam neaptverama laime personīgajā dzīvē!”; Vai tu esi šo zodiaka zīmju sarakstā

Aprīlī tu sastapsies arī ar spēcīgo Lilitas enerģiju, kas var izraisīt nesaskaņas ar taviem bērniem, ja tev tādi ir, vai arī ar ģimenes locekļiem. Gatavojies sadarboties ar kādu, kuru tu mīli, jo šī būs nopietna un ilgstoša situācija.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet lasot tālāk

COMMENTS

Leave a Comment