Medvedevs atkal draud Eiropai ar kodolkatastrofu un cenšas vainot Ukrainu

Krievijas Drošības padomes vadītāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs jau atkal izteicis draudus Eiropai – šoreiz viņš paziņojis, ka ES valstīm ir jābūt gatavām “negadījumiem” Eiropas atomelektrostacijās.

Šis paziņojums izskanēja uz Krievijas un Ukrainas savstarpējo apsūdzību fona Zaporižjas atomelektrostacijas apšaudē.

 

“Šķiet, ka Kijevas nelieši un viņu Rietumu patroni ir gatavi uzrīkot jaunu Černobiļu. Raķetes un šāviņi krīt arvien tuvāk Zaporižjas atomelektrostacijas reaktoram un radioaktīvo izotopu glabātavām. <…>

Ko lai saka… Nedrīkst aizmirst, ka arī Eiropas Savienībā ir atomelektrostacijas. Un arī tur iespējamas avārijas,” rakstīja Medvedevs.

Ukrainas “Energoatom” 11.augustā apsūdzēja Krieviju Zaporižjas atomelektrostacijas apšaudē, savukārt Zaporižjas apgabala prokrieviskās “administrācijas” biedrs Vladimirs Rogovs paziņoja, ka apšaudes veikusi Ukraina.

Neatkarīgi eksperti vērtē, ka Krievija pati apšauda atomelektrostaciju, lai piespiestu Ukrainu un Eiropu sēsties pie sarunu galda uz Krievija izdevīgiem noteikumiem.

Lasi arī: Slavenās Holivudas aktrises ģimenes paziņojums – “Viņa visticamāk neizdzīvos”

5.augustā Krievija vairākas reizes apšaudīja Zaporižjas atomelektrostaciju ar vairākām raķešu palaišanas ierīcēm. Tajā pašā laikā Energodara prokrieviskās “autoritātes” apsūdzēja Ukrainu apšaudē. Ukrainas “Energoatom” ziņoja, ka pēc triecieniem nostrādājusi ārkārtas aizsardzība, un notikušo nodēvējis par “Krievijas kodolterorismu”.

The Insider avoti Zaporižjas atomelektrostacijā jau iepriekš ziņoja par Krievijas karavīru aizdomīgām darbībām stacijas teritorijā. Izdevuma rīcībā ir video, kurā Krievijas militārās kravas automašīnas iebrauc atomelektrostacijas teritorijā un izkrauj kaut kādu kravu.

Arī interesanti: Veselības centrā pie ieejas nomirst sieviete, ierodoties Valsts policijai un mediķiem sākas kas neiedomājams!

 

Zvaigžņu dāvanas: kurām zodiaka zīmēm sapņi piepildīsies 2022. gada augusta otrajā pusē

Leave a Comment