Mazāk vārdu, vairāk darbu: astroloģiskā prognoze no zināmas astroloģes, Ukrainai 2022. gada aprīļa beigām

Astroloģe Alina Kuzimoviča padalījās ar savām prognozēm tuvākajam laikam, pastāstot, kad vajadzētu būt uzmanīgiem, kad kļūs vieglāk un iestāsies miers, un visas problēmas aizies prom.

Eksperte Alina Kuzimoviča nosauca aprīļa izšķirošos datumus. Saskaņā ar viņas teikto, 7. aprīlī Marss pārgāja Ūdensvīra zīmē un nošķīrās no Saturna. Cilvēki beidzot izjutīs atvieglojumu. Būs atslābums karadarbībā, kareivīgums pakāpeniski mazināsies. 8. aprīlī Merkurs izies no sava kritiena stāvokļa.

Zivis zīmē Merkurs ir ļoti vājš, tāpēc šis tranzīts būs nelabvēlīgs. Pirmām kārtām Merkurs atbild par runu, informāciju un komunikāciju, nervu sistēmu. Pastiprināsies nervozitāte, nespēja pārvaldīt savu runu. Informācija var būt sagrozīta vai noklusēta, kā arī darbā sakaru problēmu dēļ var rasties nesaprašanās. Merkurs atnesīs juceklīgumu, traucētu komunikāciju.

Lasi vēl: Latvijas Valsts prezidents Egils Levits devies uz Ukrainu, lai tiktos ar Zelenski; lūk, pirmās fotogrāfijas!

Kamērr Merkurs ir kritienā, svarīgi uzmanīgi attiekties pret jebkuru dokumentu, visu rūpīgi jāpārbauda. Šādā periodā labāk neparakstīt svarīgus dokumentus, svarīgi iepazīties ar visām detaļām, pārlasīt vairākkārtīgi, būt uzmanīgam pārskaitot naudu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment