Mazāk vārdu, vairāk darbu: astroloģiskā prognoze no zināmas astroloģes, Ukrainai 2022. gada aprīļa beigām

Var būt kļūdas pat medicīniskajā apskatē. Pasliktināsies arī saziņa un attiecības ar tuviniekiem. Kad Merkurs ir Zivju zīmē, jābūt sakoncentrētiem un jāpalīdz tiem, kam tas ir nepieciešams. No 8. aprīļa Merkurs ieiet Auna zīmē, kur būs līdz 28. aprīlim. Situācija izmainīsies uz labo pusi.

Lai arī tā priekš Merkura ir neitrāla zīme, Auna īpašības vienalga būs manāmas – impulsivitāte, asums, tieksme strīdēties, vēlme izcelties. Izvairieties šajā periodā no agresīvi noskaņotiem cilvēkiem, neuzsāciet ar viņiem pārrunas, nemēģiniet kaut ko pierādīt. Mēģiniet savu runu padarīt maigāku.

Lasi vēl: ”Man atlikuši četri mēneši”: Zināma aktrise satriec ar šausminošu atzīšanos

Nepievērsiet uzmanību tiem, kas gribēs negaidīti jūs pamācīt (to darīs tikai tie, kas nespēs tikt galā ar Marsa enerģiju un ievirzīs to sev vēlamā virzienā). No Auna pozitīvajām īpašībām izpaudīsies izlēmīgums komunikācijā, bet, galvenais, lai tas parādītos labā rīcībā. Mazāk vārdu.

Vairāk darbu! Šajā laikā nepieciešamas nodarboties ar sevis pilnveidošanu, savā saziņās lokā nepieļaujiet toksiskus cilvēkus, ar fizisko vingrinājumu un darba palīdzību savaldiet emocionālus uzplaiksnījumus, neveiciniet konfliktus.

COMMENTS

Leave a Comment