Māte ar bērnu Tukumā dzīvo briesmīgos apstākļos – jūs tikai paskatieties, tas ir traģiski!

Dace jūtas bezspēcīga, jo ir gandrīz vienīgā, kurai rūp normāli dzīves apstākļi šajā mājā. Viņa ir rakstījusi iesniegumus atbildīgajām institūcijām, taču viss atkal nonāk pie Tukuma novada pašvaldības, kas atbild, ka dezinfekcija ir veikta, taču piecu dzīvokļu īpašnieki ir atteikušies ielaist darbu veicējus savā dzīvoklī.

Dacei visvairāk sāp sirds par to, ka viņas mazā meita ir nepasargāta šādā vidē un neviens nevar palīdzēt šajā situācijā, raksta tautaruna.nra.lv.

Lasi vēl: Lai bēdas ietu tev ar līkumu, tad šodien, 23.maijā obligāti izdari šo!

Mājā mitinoties alkoholiķi, kam patīk dzert, daži pieķerti kāpņutelpā ar biksēm pusmastā, citi guļam un apčurājamies uz kāpnēm.

Tukuma pašvaldības pārstāve, kura ir atbildīga par īrnieku izmitināšanu šajā mājā, vēlreiz mums izstāsta par kārtību kādā tiek ierādīti dzīvokļi un piemin to, ka ir piedāvāti arī citi varianti. Dace to apstiprina, taču vienā gadījumā nav varējusi pārvākties, jo jaunās mājas ir lauku rajonā un viņa bez personīgā auto nevarētu tikt ne uz darbu, ne arī bērnu aizvest uz dārziņu, savukārt otrs ierādītais dzīvoklis ir bijis vēl skarbākos apstākļos, kur mitinās narkomāni.

COMMENTS

Leave a Comment