Mans draugs lūdz mani apprecēties ar viņu, un es viņu mīlu, bet es uztraucos par to, ko citi cilvēki domās

Sieva ir vecāka par vīru, ko daži cilvēki neuzskata par tradicionālu vai normālu. Bet Ira nepiekrīt un uzskata, ka tas ir pilnīgi labi. Patiesībā viņa pat gatavojas precēties ar vīrieti, kurš ir daudz jaunāks par viņu.

Viņš ir viņas labākā drauga dēls. Varat lasīt pārējo stāsta daļu, lai uzzinātu, kā tas viss notika un kā tas beidzas. Man ir 52 gadi, bet es izskatos daudz jaunāka. Es pati satiekos kopš pusaudža vecuma, un tagad esmu grūtā situācijā. Es neprasu padomu, bet es gribētu zināt, ko citi cilvēki domā.

Es tērēju daudz naudas sev, kas ir tā vērts, jo man vienmēr ir stabila personīgā dzīve ar vīriešiem. Es atzīstu, ka gados jaunāki vīrieši man ir sākuši šķist pievilcīgāki.

It kā ir kāds neredzams spēks, kas mani pievelk pie viņiem, un viņi jūtas tāpat pret mani. Es nekad agrāk nebiju domājusi apprecēties ar tik jaunu cilvēku, taču mana dzīve pēdējā laikā ir apgriezusies kājām gaisā, un es to apsveru.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">pc watt hesaplama</cite>

    Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Leave a Comment