“Mana siļķe kažokā”; un visi, kas to izmēģina, ir pārsteigti, kāpēc tā ir tik garšīga: tas viss dēļ burkas ar slepeno sastāvdaļu

Man garšo siļķe zem kažoka ar sīpoliem, tā piešķir salātiem kādu pikanci. Un man vēl vairāk patīk šie salāti ar marinētiem sīpoliem, sīpoli tiek marinēti ļoti ātri un vienkārši, šim nolūkam jums būs nepieciešams:

sāls – 1/2 tējk.
cukurs – 1 tējk.
vīns vai galda etiķis 6% – 1 ēd.k. l.

Viss ir ļoti ātri, tikai atstājiet sīpolu marinādē 10-12 minūtes un tas būs gatavs. Tad es to smērēju nākamajā kārtā uz siļķes. Tālāk ņemu trīs vārītas olas, nomizoju un sarīvēju uz smalkās rīves. Es to uzliku uz nākamās kārtas. Jā, es gatavoju siļķi zem kažoka ar olām, tā man garšo un manai ģimenei. Gaisīgumu salātiem piešķir olas.

 

Bet tad es paņemu burciņu ar parakstu sastāvdaļu, tas ir 180 grami moivas ikri, tikai nav štancēti, bet pasterizēti, tie ir dažādās garšās, droši vien daudzi ir redzējuši šo izpārdošanā veikalos un pirkuši un mēģinājuši ne vienu reizi vien.

Ko kaķis vēlas jums pateikt ar savu asti

Lasi vēl: “Zodiaka zīmes, kuras piepildīs savus sapņus 2024. gada martā”: Vasilisas Volodinas viedoklis

 

Nākamajā kārtā olai virsū smērēju moivas ikrus no burciņas un izlīdzinu, tā salāti būs vēl garšīgāki un sulīgāki.

Tad pa virsu sarīvēju divus novārītus burkānus, plāni iesmērēju ar majonēzi un pa virsu sarīvēju divas mazas vārītas bietes, atkal plāni iesmērēju ar majonēzi un ielieku ledusskapī sasūkties, bet ne uz ilgu laiku, jo nevaru ilgi gaidīt, jo tas ir tik garšīgi!

Lasi vēl: “Ko tu sēsi, to tu pļausi…” – influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone par publisko kašķi ar Mika Dukura jauno draudzeni Kalendy

Izmēģiniet manu recepti, esmu pārliecināts, ka jums un jūsu viesiem tā patiks!

Leave a Comment