Man ir 50 gadu un agrāk nevarēju pat piecelties. Tagad es “lidoju” kā jauna un man nemaz nesāp kājas!

Man ir 50 gadi un tiem, kas cieš no sāpēm kājās, vēlos piedāvāt vienkāršu, bet iedarbīgu recepti.

Aptuveni pirms 10 gadiem es sāku ciest no sāpēm kājās, kas izplatījās no pirkstu galiem līdz potītei. Ārstu ieteikto zāļu lietošana neuzlaboja manu veselības stāvokli. Uzzinot par manām sāpēm, viens pensionārs no veco ļaužu pansionāta kur strādāju, man ieteica naktīs kājas mērcēs parastās piena sūkalās.

Pēc viņa padoma, vakarā es uzsildīju sūkalas līdz attiecīgai temperatūrai, pēc tam ievietoju tajā sāpīgās kājas un turēju tik ilgi, līdz šķidrums atdziest. Pēc tam uzvilku zeķes un devos gulēt. Neticēsiet, bet pirmo reizi vairāku mēnešu laikā es gulēju kā nosista.

Atkārtoju procedūru vēl 3 vakarus pēc kārtas un aizmirsu par sāpēm.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām vajadzētu pārcelties uz citu valsti. Tici vai ne, bet tas padarīs tavu dzīvi laimīgāku!

Šis piena produkts palīdzēja pat manai kaķim, kad viņa ķepas bija pietūkušas. Es iemērcu kaķa ekstremitāti serumā, un pēc vienas procedūras viņš skrēja kā iepriekš.

Serums man palīdzēja tikt galā arī ar abscesu pirkstā. Es divas reizes pamērcēju rokas uzsildītās piena sūkalās, un mans pirksts atgriezās normālā stāvoklī.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment