Mākslīgā intelekta jaunuzņēmums Stability AI ir iecēlis jaunu izpilddirektoru

Lielbritānijas mākslīgā intelekta jaunuzņēmums Stability AI ir iecēlis Premu Akkaraju par savu jauno izpilddirektoru, piektdien ziņoja “The Information”, atsaucoties uz lēmumā iesaistītu personu.

Stability AI ir mākslīgā intelekta (AI) un mašīnmācīšanās tehnoloģiju uzņēmums, kas pazīstams ar savām inovatīvajām pieejām un risinājumiem dažādās jomās. Uzņēmums strādā, lai veicinātu mākslīgā intelekta izpēti, attīstību un pielietojumu, izmantojot stabilus un uzticamus modeļus un platformas.

Akkaraju, bijušais vizuālo efektu uzņēmuma Weta Digital izpilddirektors, ir daļa no investoru grupas, tostarp bijušais Facebook prezidents Šons Pārkers, kas ir iesaistījusies, lai glābtu Stability ar naudas iepludināšanu, kā rezultātā varētu samazināties uzņēmuma novērtējums, teikts ziņojumā.

Jaunais finansējums, visticamāk, samazinās dažu pašreizējo investoru, kuri kopā ieguldījuši vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru, daļas, teikts ziņojumā. Stability AI atteicās sniegt komentārus.

Maijā uzņēmums bija paziņojis, ka risina sarunas ar investoru grupu par lielu kapitāla ieguldījumu uzņēmumā, kam trūkst naudas.

Leave a Comment