Maestro Raimondu Paulu mazmeitas vienu vairs nekur nelaiž un tam ir ļoti nopietns iemesls!

 

Kādi mūzikas žanri Latvijā ir populāri?

Latvijā populāri ir dažādi mūzikas žanri, un mūzikas skatuve ir ļoti daudzveidīga un bagāta. Daži no populārākajiem mūzikas žanriem Latvijā ietver:

Popmūzika: Popmūzika ir ļoti populāra Latvijā, un daudzi vietējie dziedātāji un grupas strādā šajā žanrā, izsniedzot gan latviešu, gan angļu valodā dziedātas dziesmas.

Rokmūzika: Rokmūzika ir ilgtspējīgs žanrs Latvijas mūzikas ainā, un ir daudz rokgrupu, kas ir ieguvušas populāritāti ar savu mūziku un koncertiem.

Alternatīvā mūzika: Alternatīvā mūzika, kas ietver dažādas eksperimentālas un nekonvencionālas skaņas, ir arvien populārāka Latvijā, pievilcīga jauniešu un alternatīvās kultūras grupām.

Dziesmu un deju svētku mūzika: Latvijā ir stipra tradīcija saistībā ar dziesmu un deju svētkiem, un tāpēc tautasdziesmas un kora mūzika ir ļoti svarīga un populāra daļa no Latvijas mūzikas kultūras.

Tagad gan noskaidrosim kas notiek ar maestro Raimondu Paulu..

Lasi vēl: Aizsaulē devies cienījama šova dalībnieks: ”Kad mums paziņoja mēs pat atbildēt nespējām”

“Meitenes mani vienu nekad nepamet! Es vienmēr esmu ar viņām visur!”,  Jaunā Rīgas teātra pirmizrādes vakarā teica Raimonds Pauls. Monika, savu mīļoto opi, ko ģimenē dēvē par Raimondu, pavadīja līdz garderobei, nodeva garderobistam abu virsdrēbes, un pēc tam jau aizveda Paulu uz liftu, lai kopā nonāktu Lielajā zālē.

Monika attālinājās pāris soļus, stāvot svaigi remontētajās un patīkami smaržīgajās gaiteņos, kad Raimonds Pauls pietuvojās, lai sveicinātos vai pārrunātu kaut ko ar kolēģi vai paziņu.

Pēc tam abi turpināja ceļu, un mazmeita uzmanīgi ieturēja attālumu, lai sekotu norādēm un nenomaldītos no galamērķa, ņemot vērā, ka gājiens uz ielūgumos norādītajām vietām skatītāju zālē ir jāveic pa īsāko un pareizāko ceļu.

Lasi vēl: Stingri senču aizliegumi uz šodienu, 1.aprīli. Viņi ticēja, ka šo pārkāpjot tu piesaisti nelaimes

Arī starplaikos starp izrādes pauzēm Monika rūpējās par vecvecākiem ar mātišķu uzmanību – viņa palīdzēja viņam ar kāpšanu, pasūtot un nesot kafiju bufetē, kā arī nodrošinot ērtu sēdvietu. Un Raimonds Pauls, neskatoties uz savu drosmīgo un enerģisko dabu, atļāvās mazmeitas aprūpē, rādot jaukumu un sapratni.

 

Leave a Comment