Maestro Raimonds Pauls intervijā atklājis, kas viņu pat ļoti sadusmo apkārtējos: ”Kas to būtu domājis!”

Raimonds Pauls, daloties interaktīvās sarunās, skaidri izklāsta par savu attieksmi pret disciplīnu un laicību, uzsverot, ka šīs vērtības ir ļāvušas viņam saglabāt laimes sajūtu. Intervijas laikā viņam tiek uzdots jautājums par to, kad viņš kļūst uzņēmīgs un mierīgs.

Atbildot uz šo jautājumu, Raimonds Pauls stāsta par svarīgumu ievērot noteiktu kārtību un ierašanos uz mēģinājumiem.

Foto – ekrānuzņēmums

Viņš uzsvēra, ka, ja viņa kolektīvs vai aktieri nokavē mēģinājumus, tas viņam rada nemieru. Tomēr viņš norāda, ka šādas situācijas viņam jārisina ar iekšēju mieru un sapratni, domājot par to, kā vislabāk rīkoties.

Raimonds Pauls ir iedvesmojis jaunu projektu. Viņa tikšanās ar komponistu notika pirms mēģinājuma un bija īslaicīga, taču autors ļoti vēlējās uzzināt vairāk par šo mākslinieku, kurš nav īpaši atvērts attiecībā uz komentāriem un emocijām.

Tad viņš uzdeva jautājumu: “Kur jūs esat vismazāk aizsargāts?” Ar šo neierasto jautājumu sākās projekts.

Šīm zodiaka zīmēm no dzimšanas nav sargeņģeļa: viņi paši tiek galā ar visām problēmām

Projektā piedalās dažādi talanti: režisors un izpildproducents Arsēnijs Poltoraks, ģenerālproducents Vladimirs Šuļčenko, redaktore Viktorija Ļakiševa, fotogrāfe Daša Si, un grafiskā dizainere Vika Nevi.

Lasi vēl: 86 gadu vecā aktrise Olga Dreģe ir emociju pārņemta: ”Apzinos, ka man jāgatavojas dzīves noslēgumam”

Latvijā ir daudzveidīga un bagāta mūzikas kultūra, un cilvēku mūzikas gaume var būt ļoti atšķirīga. Dažādas mūzikas žanru un formu popularitāte svārstās atkarībā no daudziem faktoriem, tostarp vecuma, izglītības, dzīvesveida un personīgajām interesēm.

Daži var priecāties par klasisko mūziku, citi par populāro mūziku, bet daudzi bauda Latvijas mūzikas kultūras bagātīgo mantojumu, kas ietver gan folkloru, gan mūsdienu mūzikas izpildītājus un komponistus.

Kopumā var teikt, ka Latvijā ir plašs mūzikas skatuve, kurā katram ir iespēja atrast ko, kas atbilst viņa vai viņas personīgajām gaumēm.

 

 

Leave a Comment