Maestro Raimonds Pauls dalās ar skumju vēsti un smagām pārdomām par pēdējā laika piedzīvoto

Ojārs Raimonds Pauls, dzimis 1936. gada 12. janvārī Rīgā, ir izcils latviešu komponists un pianists. Turklāt viņš ir bijis arī politiķis un bijis Saeimas deputāts vairākos sasaukumos.

Persona, kas atbildīga par mūzikas komponēšanu daudziem teātra izrādēm, trim baleta izrādēm, vairāk nekā 50 filmām, piemēram, “Vellas kalpi”, “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, “Dāvana vientuļai sievietei”, “Teātris”, “Ilgu”.

Ceļš kāpās” un daudzi citi, papildus dažādām teātra izrādēm. Turklāt Mikrofona dziesmu aptaujā R. Paula dziesmas uzvarējušas 11 reizes.

Maestro Raimonds Pauls pēc būtiskā dzīves neveiksmes, proti, dzīvesbiedres Lanas aiziešanas mūžībā, šķiet možā un atspirgtākā stāvoklī. Viņš skaidro kā patreiz jūtas.

Lasi vēl: Par šo pat dižā Vanga brīdināja: Ko nedrīkst darīt Vecgada vakarā 31. decembrī

Komponists pauž novērojumus, ka pēc sievas zaudējuma viņš ir piedzīvojis pastiprinātu atbalstu, uzmundrinājumu un centienus ikdienas dzīves kvalitātes uzlabošanai. “Jā, cilvēki ir ļoti uzmanīgi un draudzīgi. Liels paldies par to!” saka Pauls.

Lai gan Pauls iepriekš bija teicis, ka viņam pietrūkst sievas gatavošanas un mājās nav neviena, kas varētu gatavot, tagad viņš smejas par to, ka viņam visur dod ēst un ledusskapis ir pilns.

Cilvēki, īpaši laukos, uz skatuves nes gaļas gabalu. “Es zinu, ka ne visi ir publikas izlutināti,” saka maestro, piebilstot: “Visu savu dzīvi esmu veltījis latviešu tautai, esmu bijis aizņemts, esmu strādājis viņu labā un kaut kā viņi to novērtē. ”

 

Leave a Comment