Slikti jaunumi slavenās Sandas Dejus dzīvē

 

Sanda Dejus, pazīstama kā viena no Latvijas enerģiskākajām personībām, ir izcila  vadītāja dažādos pasākumos. Viņas balss bieži dzirdama radio “SWH” raidījumos, piešķirot tiem savu specifisko toni.

Interesanti ir tas, ka Sanda ir dzimusi nelielā Madonas pilsētā un tur arī pavadījusi savu bērnību lauku mājās. Savas izglītības pamatus ieguva Madonas Valsts ģimnāzijā, bet augstskolu izvēlējās Vidzemes Augstskolā, konkrēti sabiedrisko attiecību programmā.

Savu likteni satiksmē mainīja, iepazīstot savu mīļoto vīrieti Raivi tieši platformā “Otra puse”. Interesanti, ka Sanda viņu ielūdza piedalīties kartupeļu talkā Madonā, lai parādītu Raivim, kā izskatās viņas dzīve šajā mazajā pilsētā.

Viņu attiecības attīstījās tik veiksmīgi, ka 2013. gadā viņi saderinājās, un jau 2014. gadā apsolīja viens otram mūžīgo uzticību.

Sanda nav tikai lielisks cilvēks, bet arī brīnišķīga mamma. Viņa laiku pa laikam dalās ar savām atziņām un video, kurās piedalās ar savu meitiņu. Viens no šiem ierakstiem pievērsa lielu uzmanību – tas bija septembra sākums, bērnu izglītības sākuma laiks, un Sanda filmēja dienu, kad viņas meitiņa nebija īpaši priecīga par šo notikumu, bet mamma bija pilnīgi pretējā noskaņojumā!

Tomēr dzīve nav vienmēr viegla, un arī Sandai ir savi grūtie brīži…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment