Lūk, ko Patiesībā par Tevi vēsta Tavs pirkstu garums

Ir trīs galvenie pirkstu garuma attiecību tipi:

 

A: Ja rādītājpirksts ir īsāks par zeltneša pirkstu

Citi augstu novērtē viņu empātiskumu. Šiem cilvēkiem dzīvē ieteicams nodarboties ar inženieriju, zinātni. Viņiem ļoti patīk atjautības uzdevumi un krustvārdu mīklas.

Šī attiecība ir saistīta ar augstāku testosterona līmeni, kas veicina pašapziņu un problēmu risināšanas prasmes.

Šādi cilvēki bieži ir konkurētspējīgi un ambiciozi, viņi labi darbojas tehniskajās un eksaktajās zinātnēs, kā arī finanšu jomās.

Pētījumi arī liecina, ka šiem cilvēkiem ir mazāks risks iegūt dažādas kaites.

 

B: Ja rādītājpirksts ir garāks par zeltneša pirkstu

Viņiem labāk patīk atrasties vienatnē. Parasti viņi ir tie, kas situācijas atrisināšanas labā spers pirmo soli.

Viņiem patīk, ja citi viņus novērtē un slavē. Šī attiecība bieži ir saistīta ar augstāku estrogēna līmeni, kas veicina labas komunikācijas prasmes un empātiju.

Cilvēki ar garāku rādītājpirkstu bieži izvēlas mākslas, valodas un humanitāro zinātņu jomas.

Viņi ir radoši un mīl izpaust savas idejas. Labsajūtas ziņā viņiem var būt lielāka tendence uz dažādām kaitēm. Tāpēc šiem cilvēkiem jābūt īpaši uzmanīgiem.

 

C: Ja rādītājpirksts un zeltneša pirksts ir vienādā garumā

Viņi pēc iespējas cenšas savu dzīvi saorganizēt pēc noteiktas kārtības, vienmēr uztur labas attiecības ar citiem cilvēkiem.

Šiem cilvēkiem ir ļoti viegli uzticēties, viņi nekad nepievils. Lai gan ikdienā viņi ir mierīgi, labāk uzmanīties, ja sanāk viņus nokaitināt.

Cilvēki ar šādu pirkstu garuma attiecību bieži vien ir līdzsvarotāki personības ziņā. Viņiem piemīt gan laba problēmu risināšanas spēja, gan komunikācijas prasmes.

Šādi cilvēki var atrasties dažādās karjeras jomās un bieži vien spēj veiksmīgi apvienot tehniskās zināšanas ar radošumu. Labsajūtas ziņā šī pirkstu garuma attiecība neizceļas ar īpašiem riskiem vai priekšrocībām, bet norāda uz labu vispārējo līdzsvaru.

Leave a Comment