Zem viena jumta ar enerģijas sūcējiem! Kādi augi burtiski izsūc no tevis spēkus

Cilvēku rūpes par augiem ir tikpat svarīgas kā regulāra laistīšana un kvalitatīva augsne. Augi ar uzviju atlīdzinās par tavām ikdienas rūpēm. Telpaugi uzlabo gaisa kvalitāti un attīra telpas no uzkrātās negatīvās enerģijas.

Pastāv teorijas par to, ka augi un cilvēki apmainās ar enerģiju. Daži uzskata, ka konkrēti augi var absorbēt cilvēka enerģiju, īpaši, ja tie nejūtas labi. Šis uzskats ir bieži sastopams enerģētikas un garīgās prakses piekritēju vidū.

Augiem ir sarežģīta aura, un jo vairāk tā sakrīt ar tavu personīgo auru, jo lielāka būs tava simpātija pret konkrēto augu. Pareizi izvēlēti augi uzlabo ne tikai mājas enerģētiku, bet arī tavu garīgo un fizisko labsajūtu.

Lasi arī: Citronu kūka ar kefīru: kā īsā laikā iepriecināt ģimeni

Bet ir arī praktiski iemesli kāpēc augi var izsūkt enerģiju. Augs, kas nav piemērots konkrētai videi, var izraisīt sliktu pašsajūtu. Piemēram, pārāk lielā daudzumā mitrumu prasīgi augi var radīt paaugstinātu mitruma līmeni telpā, kas var radīt pelējumu un citas problēmas, kas negatīvi ietekmē cilvēku.

Daži augi naktī absorbē skābekli. Ja šādu augu ir daudz vai tie atrodas mazā, slikti vēdināmā telpā, tas var radīt skābekļa trūkumu un izraisīt diskomfortu vai nogurumu utt.

Augu enerģētika

Augi- enerģijas sūcēji

 

Efeja

Tāpat kā citi ložņājošie augi, arī efeja pievelk dažādas problēmas un rada strīdus. To nav vēlams audzēt arī ofisos. Efejai piemīt vīrišķā enerģētika, līdz ar to tā burtiski izēd vīriešus no mājām, kurās aug.

 

Monstera

Izvairies no šī auga! Nekādā gadījumā neliec monsteru guļamistabās vai bērnistabās. Ja mājās ir bērni vai vecākā gadagājuma cilvēki, monstera sāks aktīvi uzlādēties ar viņu enerģiju. Labāk atteikties no šī auga audzēšanas mājās.

 

Dīfenbahija

Pilnīgi noteikti nederēs mazo telpu apzaļumošanai. Tā savāc pilnīgi visu enerģiju, nemaz nešķirojot, vai tā ir pozitīva, vai negatīva. Toties tā būs piemērota plašākām telpām, tur viņa lieliski attīrīs gaisu

 

Begonija

Telpaugs – sūcējs, toties spēj būt noderīga. Ja tavās mājās bieži gadās ciemiņi, noliec pāris podiņus ar šo augu uz dienvidu palodzes. Begonija savāks visu enerģiju – gan pozitīvo, gan negatīvo, bet pēc kāda laika atgriezīs tev tās labāko daļu.

 

Orhideja

Jā, jā, viss ir pareizi! Daudzu tik ļoti iecienītā orhideja spēj izsūkt pilnīgi visu enerģiju no mājiniekiem. Tā ir īpaši bīstama neizlēmīgiem cilvēkiem ar vāju gribasspēku. Orhideju negatīvā ietekme pastiprinās nakts laikā un rītausmas stundās.

 

Enerģētiski labvēlīgi augi

 

Pelargonija

Spilgti un spēcīgi pelargonijas augi pasargās tevi no ļaunās acs, piebūrumiem, savāks visu nelabvēlīgo skaudības enerģiju. Ja tevi vai tavus tuviniekus nomāc nakts murgi vai trauksme, uz guļamistabas palodzes liec pelargoniju podiņā.

 

 

Acālija

Šī auga enerģētika kliedē baumas, egoismu un sīkumainību, tā palīdzēs tev personīgo panākumu gūšanā. Acālija labvēlīgi ietekmē viesmīlīgus un labsirdīgus cilvēkus, dāvā mundrumu un veselību.

 

Fikuss

Ja vēlies pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču kaut kas kavē šo plānu īstenošanu, iegādājies vismaz vienu šādu augu. Fikusu enerģētika sekmē organizatorisku spēju un intuīcijas attīstību un palīdz pieņemt pareizos lēmumus, rēķinoties ar iespējamām sekām.

 

Hlorofīts

Šis augs būs neaizstājams virtuvēs, kas aprīkotas ar gāzes plītīm. Neviens tvaika nosūcējs nespēs attīrīt gaisu tikpat efektīvi, kā to paveiks 3-4 spēcīgi hlorofītu augi. Hlorofīts palīdzēs tev palikt aktīvam un dāvās mundrumu.

 

Dracēna

Šis augs palīdzēs saglabāt labvēlīgu gaisotni un sirds siltumu mājās. Dracēna stiprinās tavu optimismu, vairos pozitīvu enerģētiku un uzlabos dzīves kvalitāti. Par enerģētiski spēcīgāku uzskata augu, kas pašrocīgi izaudzēts no maza spraudenīša.

 

Lūk, šāds sanāca  sarasts. Esmu pārliecināta, tu spēsi piemeklēt sev atbilstošu augu. Noteikti pastāsti tuviniekiem par šiem mājas palīgiem, un vienmēr esi harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli.

 

Leave a Comment